Şimdi Ara

Laptop um şarj olmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Arkadaşınıza söyleyin eski bilgilerle iş yapmasın biraz kendini güncellesin batarya tam dolduğunda gücü keser ve elektrik akımına devamlı maruz kalmaz fişten beslenir makine bu durumda batarya takılı olmasına rağmen boşta gibi olur elektrik kesintisi gibi durumlarda akım anında geldiğinde makinen batarya takılı olmadığı taktirde zarar görür.

kardeş kafam karıştı biraz daha açıklar mısın ne yapmalıyım
  • Bataryayı çıkarmayın diyorum arkadaşınız size yanlış yönlendrme yapıyor.Sizin batarya şarj oluyormu yoksa hiç şarj almıyormu yani dolum yapmıyor mu? Yapmıyorsa servise verin batarya arızalı olabilir.
  • quote:

Bataryayı çıkarmayın diyorum arkadaşınız size yanlış yönlendrme yapıyor.Sizin batarya şarj oluyormu yoksa hiç şarj almıyormu yani dolum yapmıyor mu? Yapmıyorsa servise verin batarya arızalı olabilir.

bilgisayar şarj aleti takılı olmayınca power tuşuna bastığımda açılmıyor şarja takıyorum öyle açılıyor ancak
  • O zaman bataryadan güç alamıyor olabilir ya pilde sorun var yada bataryanın anakarta güç verdiği sokette sıkıntı mevcut servise verin uğraşmayın.
  • quote:

O zaman bataryadan güç alamıyor olabilir ya pilde sorun var yada bataryanın anakarta güç verdiği sokette sıkıntı mevcut servise verin uğraşmayın.

kardeşim laptop yeni geldi ya hani biraz hevesimi alayım diyorum o yüzden servis işime gelmiyor şuan laptopdan yazıyorum zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.