Şimdi Ara

laptop uzmanları içeri (dell tavsiye edermisiniz.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-5559-s6500f81c-i7-6500u-8g-1tb-2gb-vga-156-dos-P113368104?cid=604001&gclid=CM2pmvDW084CFSEW0wodeGkP2A&gclsrc=aw.ds

bu bilgisayarı almaya düşünüyorum uzun ömürlü ve stabil bi laptop markası dell çalıştığım eski firmada çok severek kullanıyordum

bu linktekini önerirmisnizi? gta5 ve fifa 17 yi kaldırımı sorunsuz ?

• güncellllllllllllllllll
  • SirusBro kullanıcısına yanıt
    siz ne tavsiye edersiniz bu fiyat bantında.
  • teşekkürler
    başka öneri varmı?
  • GTA V kabul edilebilir bir kalitede oynayabilmek için ekran kartının GeForce 940M dengi ya da yukarısı bir kart olması gerek.

http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo198t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-bd602036

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yorum için

ama dell in yapısı ve laptopun çok sıcak olmaması hoşuma gidiyor bu ekran kartı beni kurtarmazmı sizce?

ve asıs malzeme kalitesi kötü diye yorumlar okuyorum siz ne diyorsunuz bu konuda ?
  • sayko57 kullanıcısına yanıt
    Asus malzeme kalitesi olarak Dell'in yanına yaklaşamaz. Bunu eski bir Dell ve yeni bir Asus kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim. En iyisi nette AMD Radeon R5 M335 GTA V diye aratman olacaktır. Oynayacağın oyunları ekran kartının yanına yazarak izle. Videonun açıklama kısmında yazar hangi ayarlarda olduğu. Bir de gaming yaz ki genel oyun performansı hakkında bilgin olsun. İyi bir performans bekleme öyle bir karttan. Ama yine de bir bak.

Bi doyurucu cevap için teşekkürler, malzeme kalitesi benim için gerçekten çok önemli,

peki size bir soru daha hp pavilion hakkında düşünceleriniz nelerdir malzeme kalitesi ve çok ısınıyomru bilginiz varmı acabA?
  • sayko57 kullanıcısına yanıt
    HP Asus'tan daha iyidir malzeme kalitesi konusunda. Ben HP kullanmadım ama ev arkadaşımda vardı ondan biliyorum. Isınınca kapanıyordu cihaz. Yeni çıkanlar ne durumda bilmiyorum.

Yararlı bilgileriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.