Şimdi Ara

Laptop Varlen xbox one alinir mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 26 yasindayim pes serisi hastasiyim.arti tomb raider yada savas oyunlari ara sira oynarim yada oynardim

Laptop um cok eski degil

I5 islemci 4200 8 gb ram 2 gb ekran karti gt 740m 64 bit

Gta5 felan rahar oynatiyor ama steamda baktigim zaman bu sene gecen sene cikan bir cok oyun ekran kartina takiliyor yada soru isareti birakiyor misal korkumdan tomb raider rise of u alipda yuklemedim bile

Size pes 17 veya fifa 17 icin xbox one alinir mi fiyatlar sahibinden de 900 tl civariyken yada bekleyip one S mi aliyim yada ps4 mu dersiniz ben xbox 360 gamepad iyle pc de oynuyorum uzun yillardir ps4 gamepad i i bi kac yerde elime aldim akici gelmedi baba kirilacak gibi yorumlarini aliyim alip 2 3 sene kullabir yigene hediye ederim belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pes fifa oyniycaksan git ps4 al xbox one ın senin kriterinde isi yok anladigim kadariyla sen rise of tb pes fifa gta falan demissin boyle belli oyunlar icin al ps4 goruntu kalitesi daha iyi he xbox un kolu rahattir oyunlari ortakla rahat alinir online i efsanedir ea acces bin bir rahatlik saglar ama sana hitap etmiyor sen belli oyunlar diyorsun ps4 al

• One slim en aşağı 1500 tl olur,one'dan çok bi farkı yok,ben sırf beyaz diye almayacağım mesela

bence xbox one her türlü alınır bir alet,laptop'da oynadığın oyundan tam zevk de alamazsın,xbox'ın gamepadi ve büyük ekranda halo + forza keyfi diyorum,gerisini sen hesapla bence one al,zaten fiyatları gayet iyi 900-1000 tl'ye çok güzel oyunlu bir one alabilirsin

• Xbox alırsan Laptopunada windows 10 yüklersen, Laptop'da xbox'a yüklediğin oyunları oynayabilirsin.
    uygun yollu fifa falan oynuyım diyorsan xbox da ea access iş yapar. Bu arada online'da xbox one da pes 16 oynayan görmedim.
  • Xbox al bide 65 liraya ea access al olayı kapatırsın zaten ea access fifa nba falan veriyor

• Benimde 6 senelik laptopum var ve Xbox One aldım. Şu an bir pişmanlığım yok açıkçası. Çözünürlük takıntın yoksa alabilirsin.

• Yine alakasız PS4 al yorumu :) Bir tane de benden gelsin madem bu tarz bi yorum; PES de oyun mu abicim Fifa'nın yanında onu oynuyorsun üstelik bi de hastasıymışsın bugünden tezi yok PES'i çöpe at :) Şaka bi yana yorumlar da hep Fifa'nın daha iyi olduğu yönünde zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 8 Temmuz 2016; 7:45:53 >
  • Konuyu açan arkadaş açtığın başlığı yanlış yazman güzel bi kelime oyununa yol açmış; var len işte niye alcam laptop varken :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.