Şimdi Ara

Laptop Web cam Sorunu Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu laptopların dahili kameraları donanımda gözükmüyor mu ?yazılımını yuklerken kamerayı acın diyor klavyede kı Fn F10 yazan acılış yerınden acılmıyor yuklemede yapmıyor nedendır acaba bu bahsettığim Makına hp bırde acer var bı arkadasımda ondada aynı sorun var.driver sorunu olacagını zannetmıyorum orjinal cd si driveri basına boıyle bişi gelen varmı? bı yardımcı olursanız cok makbule gecer.tşkler

• Devre,dışı bırakılmış olabilir mi? donanımda sorun olmasa öyle bi problem anca devredışı bırakılmışsa verir ya da bozuktur.orj sürücüsü varsa sorun yaşamazsın zaten.
  • Evet devre dışı aktif olmuyor? Fn f 10 yemıyor baska ayar yerıde yok ki
  • biosa da baktın mı?
  • BİOSTa herhangi bir ac kapa yeri yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemcixx

Merhabalar
    Bu laptopların dahili kameraları donanımda gözükmüyor mu ?yazılımını yuklerken kamerayı acın diyor klavyede kı Fn F10 yazan acılış yerınden acılmıyor yuklemede yapmıyor nedendır acaba bu bahsettığim Makına hp bırde acer var bı arkadasımda ondada aynı sorun var.driver sorunu olacagını zannetmıyorum orjinal cd si driveri basına boıyle bişi gelen varmı? bı yardımcı olursanız cok makbule gecer.tşkler

Öncelikle Format atıp atmadığınızı ve işletim sistemini değiştirip değiştirmediğinizi bilmiyorum.Fakat işletim sistemine bağlı bazen kurulumlu bazen tak çalıştır tarzında biostan enable/disable tarzında veya smartcam tarzında olabilir.Ben olsam en sağlam olanı tam olarak marka model ve işletim sistemi belirterek çözüm önerisi ararım.Eğer en baştan çalışıpta sonradan çalışmaz hale geldiyse bozulabileceği ihtimalinide düşünürüm.Ama en sağlamı dediğim gibi marka model ve işletim sistemi belirtmeniz.O zaman yardımcı olabilirim umarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.