Şimdi Ara

Laptopa ekran kartı takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim benim merak ettiğim birşey var 2010 model casper nirvana nb sahibiyim ekran kartı modelim ise ATI Mobility Raedon HD 4500/5100 series ben bu notebooka yeni ekran kartı alıp takabilirmiyim lütfen yardım edin.

• laptobun tam modelini vermezseniz anlayamayız onu büyük ihtimal ekran kartı değiştirilebilir değildir
  • notebooklarda kart degistirebilmek icin mxm slotu olmasi gerekiyor ama dusuk model kartlara yapmiyorlar anakarta lehimli oluyor %90 bu sekildedir.olsaydi bile alete uygun bir kart bulamazdin satilmiyor piyasada anca markanin teknik servisinden bulabiliyorsun ve cok pahali oluyor ve seninki 4500 ise atiyorum 9000 serisi kart takamiyorsun alete uygun guc ceken bir model olmali.bu yuzden notebookta ekran karti degisimi hem mantiksiz hem de neredeyse imkansiz bir sey.ikna olmadim diyorsan servisine sor.
  • Benim bildiğim bazı markalarda değişebiliyordu ( Monster) aklımda kalan marka. ama coğunda degişmez
  • Casper Nirvana Notebook 2010 15.6 yazıyor tns1 bu arada cevaplar için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.