Şimdi Ara

Laptopa Ekran Kartı Takılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize Merhaba Yeni Üyeyim.Benim Laptopum var Ben Bu laptopun EKran Kartını Değiştirmek İstiyorum.Nasıl Yapıcam Onuda Bilmiyorum.lAPTOPA Ekran Kartı Takılır Mı kısacası?Nvidia Geforce Gt1030 Takıcam.

Msi Nvidia Geforce Gt 1030:

Özellikleri;HP W7S99EA
    İşlemci:AMD A8-7410 APU
    Ekran Kartı:Amd Radeon R7M440
    RAM:8 GB
    WİNDOWS 10
    64 BİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostGaming -- 12 Kasım 2017; 17:47:1 >

• Ekran kartı bazı gelişmiş (genelde çok pahalı) notebooklarda değişebiliyor fakat sizdeki gibi notebooklarda anakarta gömülü oluyor.

Yani hayır, değiştiremezsiniz.
  • eGPU olayını araştırın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılıyor. Egpu olayı deniyor buna. güç kaynagı birde aparat ile sorunsuzca kullanabilirsiniz..
  • Bunun İçin Bana Önereceğiniz Model Veya egpu var mı? ve kesin olarak ekran kartı takabiliniyo mu? bakın alıcam ona göre cevaplandırırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostGaming

Bunun İçin Bana Önereceğiniz Model Veya egpu var mı? ve kesin olarak ekran kartı takabiliniyo mu? bakın alıcam ona göre cevaplandırırsanız sevinirim.

EXP GDC ile yapılıyor;

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-egpu-exp-gdc-mini-pci-e-beast-v8.5c-dock-501768303/detay

Fakat bu aparatı aldıktan sonra yanına bir de PSU (ya da ekran kartını besleyebilecek başka bir adaptör, onun da Türkiye'de bulunması zor) almanız lazım. Ayrıca bilgisayarda WiFi kullanıyorsanız USB bir WiFi adaptörü almanız lazım zira bilgisayarın içerisindeki WiFi adaptörünü çıkaracaksınız.

Herhangi bir ekran kartı takabilirsiniz, çalıştıracaktır.

Lakin, bilgisayardaki işlemci çok çok yetersiz olduğundan takacağınız herhangi bir ekran kartını besleyemeyecektir.

Tamamen ölü bir yatırım olur.

• Bende Bilgisayarıma Gtx 1030 Takmak İstiyorum Ama Taklırımı Bilmiyorum ?
    Model : Hp 250 G4
    Ram: 8GB
    İşlemci : İntel Core i3 5005U CPU 2.00GHZ
    Windows :10 pro
    64 Bit
    Ekran kartı: İntel HD Graphics

Ekran Kartını Aldıktan Sonra İşlemci Değişiyorsa Onuda Değiştirmeyi Düşünüyorum Bi Yardımcı
    Olurmusunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.