Şimdi Ara

Laptopa kola döküldü klavyeyi nasıl sökebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptopum 12 temmuz 2016 tarihinde eve kargo ile ulaştı yanlış hatırlamıyorsam 1-2hafta bir sorun yoktu sonra laptop başında yemek yerken elim bardağa çarptı laptopun özellikle sağ kısmına kola döküldü annem ile ev süpürgesinden yararlanarak kolayı çektirdik ve bende o sırada dışarı çıkan kola damlalarını siliyordum toz bezi ile sonra internetten birazcık araştırma yaptım sonra saç kurutma makinesi ile kurutmaya başladım çok geçmeden laptopa zarar verebileceğini düşündüm ve kapattım süpürge ile çekmeye devam ettik sonra hiçbir sorun olmadı halada yok 1 senedir kullanıyorum herneyse kola olayından 1-2 hafta geçti laptopun klavyesi ağır basmaya başladı kola döküldüğü için arkadaşlar şuan durum gayet iyi sadece numpad tuşları birazcık sert ondada sorun olmaz zaten ü tuşu neden yok diye sorarsanız tuşları tek tek söküp kola kalnıtlaırnı temziledim temizlerken tuşu yanlış çıkarıp yanlış takmaktan tuşun tırnakları kırıldı arkadaşlar gelelim asıl meseleye ben laptopu tahminen 2-3 kere açtım arka kapaktan sadece kapakta birken kola birikintilerini silebildim ben klavyeye tamamen ulaşıp asıl kolayı temizlemek istiyorum garanti konusunda sıkıntı yok garantiye hiç gitmedi gerekte yok o yuzden laptopu tamamen açmaya niyetliyim yani biliyorsanız nasıl açılacağını laptopa zarar vermeden nasıl açabilirim aydınlatırsanız sevinirim iyi forumlarLaptopa kola döküldü klavyeyi nasıl sökebilirimLaptopa kola döküldü klavyeyi nasıl sökebilirimLaptopa kola döküldü klavyeyi nasıl sökebilirimLaptopa kola döküldü klavyeyi nasıl sökebilirimLaptopa kola döküldü klavyeyi nasıl sökebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-170765F78 -- 13 Ağustos 2017; 3:46:59 >

• Aşağıdaki videoda anlatıyor

https://www.youtube.com/watch?v=EvVzNlOAGFw
  • cevabınız için teşekkürler ama ben klavyeyi çıkarmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canndemirr

cevabınız için teşekkürler ama ben klavyeyi çıkarmak istiyorum

Klavye üst kısımla bir tek başına sökemezsiniz.
  • haklısınız servisede göndermek istemiyorum gönderince bir ton para isteyecekler hiç bulaşmayyım ozaman teşekkürler iyi forumlar
  • konu kilit konu kapatılabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.