arkadaslar laptopuma oc yapıyorum ıslemcımı(t8300) voltaj vermeden 2.40>2.760 a gpu yu(9500m gs)475>575 bellegıde 400>446 yapıyorum sıcaklıklar ıslemcı 74 derece ekran kartı 86 derece sızce bıraz daha oc yapmalımıyım yoksa dusurmelımıyım stand alırsam sıcaklık dusermıhttp://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38003 makina asus f8sn240dv son olarak ıslemcı falan yanarsa ekran kartı bunu servis anlarmı
Boştaki sıcaklıklar bunlar ise anakartı yakman an meselesi.Eğer yük altında ise değerler iyi ama ekran kartı çok ısınmış.Dikkatli olun yoksa
ewt yuk altında gta 4
bır saatlık oyunda
bence br sorun olmaz bende laptopta o.c li kullanıyorum ısı değerlerimiz neredeyse aynı..bende hiçbir sorun yaşanmadı şimdiye kadar
seninkinin ayarlar nasıl ıslemcı t9400 de senın oc nasıl
biraz daha zorlarsan ekran kartını yakarsın
laptoplar masaüstü kadar oc elverişli değildir. Yayrıca sözün kararmış galiba yakarsam garantiye alırlarmı diye soruyorsun
Crash olmuyorsa sıcaklıklar yeterli GTA IV için.Çünkü GTA IV ocsiz bile 80'nin üzerine rahat çıkar Zaten fazla oc yapılmamış.Shader hızı ne kadar???
Arkadaşım laptopunu yakacaksın biraz daha uğraşırsan ve de serviste oc'den bozulduğunu anlarlar ise sonu kötü olur
Arkadaşlar bu bilgisayar ve bu oyun için aslında bu sıcaklıklar normal.Oldukça yorucu bir oyun GTA.9600M GT ile 100 dereceyi gören arkadaşlarımız var
quote:
Orjinalden alıntı: nehalem28
seninkinin ayarlar nasıl ıslemcı t9400 de senın oc nasıl
ben işlemciye oc yapmadım.. işlemciye o.c daha tehlikelşi oldugu için 8600m gs var bende %65 lere kdar performans artışı var oc ile.ve ısısı 88-89 derecelerde gta 4 te iken.
bendede t9300 anakart var ama oc olurmu diyede hiç denemedim.
benimde sana bir sorum olucak
işlemci hızım 2.53 ghz bunu ne kadar a kadar arttırabilirim 2.8 e kadar çıkarmı ?
fan ım daha tertemiz.
senınkı t9400 olmasın t9300 tam 2.5 sen yanlıs yazdın herhalde walla bende t8300 2.4 ghz war o zorlanmadan 2.76 ya kadar cıkıyo senınkıde ogrendıgım kadarıyla 2.9 a kadar cıkar benım samsung da 2.8 yapıyo zorlanmadan
ama sureklı stabıl olmasını ıstıyosan 2.8 de bırak samsung da kapanmaya baslıyo hem gpu hem ıslemcı oc lıyken
Oc yapılmış bi pc için sıcaklıklar normal.GTA nında sistemi ne kadar sömürdüğünü unutmayalım!
evet kardes kusura bakma öyleymiş bende tekrar baktım tam 2.5
neyse bir sorum daha olucak. cpu ya oc yapsam 2.5 tan 2.8 e falan çeksem gta 4 te 2-3 fps artış yapabilirmi?
Artış olur ama işlemci sıcaklıklarını kontrol et.Sıcaklık 80-90'a geldiği zaman bırak.Gerçi bu sıcaklıklar ile işlemcide performans kaybı görülebilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme