yetenekle alakası pek yok yani... bu insanın başına gelecekle alakalı bişi
quote:
Orjinalden alıntı: alex1978
Gecmis olsun,bu da ayri bi yetenek gerektiriyo.Nasil basardin yaw
kim? ben mi nasil becerdim?
[Deleted by Admins]
ben bir keredüşürmedim....
ben iki kere düşürdüm çünkü hehehe
quote:
Orjinalden alıntı: tyzer
anam kime sorsam hayatında 1 kez telefonunu tuvalete düşürmüştür,düşürmedim diyen yalancıdırrrr
bence de :) hem zaten ben dökmedim suyu , komsumuz gelmişti bize , masada oturuyoduk beraber laptopın yanında da bi bardak su vardi, komusumuz kalkarken saolsun bardaga bi carptı su laptopın icinde
quote:
Orjinalden alıntı: aunutkan
orda bi ironi var,ben arkadasa iltifat ettim zaten.. yetenek gerektiriyo derken.alinti yapcak baska sey mi bulamadin
1000$ ustu para verdigin bi aleti,sivi temasi sonucu katletmek ozel yetenek gerektirir.
neden bütün suç suya atılır bilmemki ''laptopa su döküldü'' gibi bir ibare kullanılır.sanki suyun canı sıkılımış gidip laptopa dökülüyüm demiş gibi oldu. neyse kardeş geçmiş olsun bu arada suyuda şiddetle kınıyorum, zaten su sıkıntısı çekiyoz .
Bak burda haklısın... ama bu yeteneği zaten komşusu gerçekleştirmiş arkadaşın...
Ama bak ben bişi diyim ben o komşuyu var yaa.....
Kesin öperim...
quote:
Orjinalden alıntı: alex1978
quote:
Orjinalden alıntı: aunutkan
orda bi ironi var,ben arkadasa iltifat ettim zaten.. yetenek gerektiriyo derken.alinti yapcak baska sey mi bulamadin
1000$ ustu para verdigin bi aleti,sivi temasi sonucu katletmek ozel yetenek gerektirir.
ben düşürmedim ama telefonumu aaaa ben anca laptop, usb ıslatırım
ben düşürmedim
quote:
anam kime sorsam hayatında 1 kez telefonunu tuvalete düşürmüştür,düşürmedim diyen yalancıdırrrr
[Deleted by Admins]
laptobu once servise gotur,sonrada forumca giri$elim kom$uya :)
hohohoho, tyzer ne biti...
quote:
alex zaten kendi yapmamış ki, komşusu dökmüşş arkadaşlarım bakın biz bit gibi üreriz kızlarla üstümüze gelmeyin,daaaa
olurr, hatta servisten istedikleri parayı da ona ödetcem ben
bencede bencede... kesin ona ödet... sen çık git komşuna ordada sakarlık yap... iyi valla...
bu arada herkes bit olabilir ama tyzer forum kenesi yapıştımı bırakmıyo valla
çok seviyom ben bu kızı yaaaa
bilgisayar biti
ya da forum biti
yok yok bu böyle olmayacak ben servise götürmeden önce bi döviiiim, servisten sonra bidaha döverimm
kötüyüm ben kötüyüm herkesi hasta ederim....
önce biraz çalışayım ama
[Deleted by Admins]
yok yok sen git onun evine sende onun evinde bişilere zarar ver bu daha iyi öyle daha çok kötü olursun bence
quote:
Orjinalden alıntı: gbasci
yok yok bu böyle olmayacak ben servise götürmeden önce bi döviiiim, servisten sonra bidaha döverimm