Şimdi Ara

Laptopda kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 yılında Toshiba L50-B-NJ laptop aldım.Kendisinde windows 8.1 işletim sistemi bulunuyor.2 sene boyunca batarya dışında hiç bir sorun ile karşılaşmadım.(Batarya da arıza olunca firma değiştirmişti.)Fakat yaklaşık 5 gün önce bilgisayar donmaya,takılmaya başladı.(Açılıp kapanması çok uzun sürüyor,tarayıcıya tıklıyorum bilgisayar donuyor 5 dk sonra tarayıcı açılıyor vs.)Virüs taraması yaptım bir şey bulunamadı.Driver da güncelledim ama sorun devam ediyor.Windows un kurtarma seçeneklerinden bilgisayarı tamamen sıfırlamaya çalıştığımda da resimdeki hatayı verip bilgisayar kapanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beifong. -- 7 Haziran 2017; 2:1:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çalıştıra temp %temp% ve işletim sisteminin kurulu olduğu diskin içinde windows winsxs klasörünün içindekileri temizleyin ondan sonra birde CCleaner programıyla genel temizlik yaptıktan sonra tekrar kontrol edebilirsiniz.
  • Dediklerinizi yapmak için demin bilgisayarı açacaktım ama açılmıyor ve şu hatayı veriyor

Laptopda kasma sorunu

F8 e basınca ise şu hatayı verdi

Laptopda kasma sorunu

Şu an açılmıyor laptop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Enter Tuşuna Basıp Yeniden Dene
    Bu Hata Kodunu Çevrimiçi Arayıp Sorunu Bulmayı Dene Genelde İngilizcedir Bu Yüzden Google Çeviri ile Çevirip Okuyabilirsin :) Olmazsa Microsoft Community de Çözüm Arayabilirsin.O da Olmazsa Microsoft Community de Bir Konu Açıp Uzmanlardan Yardım Alabilirsin

Garantisi Varsa Garantiye Yollamanı Tavsiye Ederim

Son Çare Format

Ben de Windows 8.1 Kullanıyorum

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir :)

@Beifong.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anil9977 -- 7 Haziran 2017; 17:20:1 >
  • Peki teşekkür ederim araştırmaya devam edeyim garantisi bitmedi ise yollamayı da denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.