Şimdi Ara

Laptoplar arası wireless ile lan kurma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarımla birkaç laptopu wireless üzerinden lan ağı kurarak counter oynamak istiyoruz bu mümkün mü ve mümkünse nasıl yapabiliriz? bilen birisi varsa anlatırsa seviniriz.diğer forumlarda aradım ama tam bir cevap bulamadım.. işletim sistemleri windows 7 ve xp windows 7 ve xp arasında sorun olur mu?

• Benimde arkadaşınkine benzer bir sorunum var windows vista kullanıyorum ve multiplayer oyun kurduğumda benim oyunum görünmüyor modem uzerınden olsa bile ne yapmalıyım..
  • arkadaşım öncelikli olarak bilgisayarlarınızın tamamının aynı workgroupta olduğuna emin olmanız gerekiyor. Ondan sonra bütün bilgisayarların güvenlik duvarlarını kapalı konuma getirin. Varsa virus programlarını da kapatın kı engelleme yapmasın.
    Ondan sonra tavsiyem Win7 i host yapıp diğerleri ona bağlansın.
  • aynılarını denedik aynı workgrouptayız güvenlik duvarı ve virüs programını da kapattık ancak bilgisayarlar birbirine bağlı ama ağda görünmüyor yani ne dosya paylaşımı ne de oyun oynayabiliyoruz. ne yaptığımızı en başından anlatayım nerde hata olduğunu söyleyin.

win7 de ağ ve paylaşım merkezinden bir ağ kur => bilgisayarlar arası geçiçi ağ kur=> ağ adını yazıyoruz=> şifre koymadık =>ağ oluştu => diğerleri pcler bu ağa bağlandı => ağ a baktığımızda birbirimizi görmüyoruz. sorun nerde bulamadık. birde kablosuz modeme de bağlandık ama yine aynı prblem pcler birbirni görmüyor. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • bilen birisi varsa cvp atabilir mi?
  • evet bende merakla bekliyorum artık
  • Wifiden interneti connectvity diye bir programla paylaştırıyorum ben ev içerisinde. Ama oyun için lan kurmayı denemedim hiç. Şifre de koyabiliyorsunuz. Ancak kurduğunuz bilgisayarda win 7 olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi
    Wifiden interneti connectvity diye bir programla paylaştırıyorum ben ev içerisinde. Ama oyun için lan kurmayı denemedim hiç. Şifre de koyabiliyorsunuz. Ancak kurduğunuz bilgisayarda win 7 olmalı.

oyun için lan bağlantısı nasıl yapılıyor biliyorsan dinliyorum ben deneyip sonucu yazarim buraya
  • Ağdaki makinaların hepsinin d veya c sini bilgisauarımdan girip sağ tıklayıp paylaştırın
  • selam benim 2 pcm var Ben internete Vodafone mobil modem İle bağlanıyorum Biri Notebook Diğeri iste masaüstü Bilgisayar 2sindede internete bağlanmak istiyorum ama Olmuyor 2 sindede wireless var wireless üzerinden nasıl internet dağıtırım ? Acil yardımm

Notebook : Windows 7
    Masaüstü : Windows XP

sayqılarımLa ;
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLP

selam benim 2 pcm var Ben internete Vodafone mobil modem İle bağlanıyorum Biri Notebook Diğeri iste masaüstü Bilgisayar 2sindede internete bağlanmak istiyorum ama Olmuyor 2 sindede wireless var wireless üzerinden nasıl internet dağıtırım ? Acil yardımm

Notebook : Windows 7
    Masaüstü : Windows XP

sayqılarımLa ;

ben bir ara yapmıştım ama tam olarak nasıl yaptım hatırladığım kadarıyla söylim. iki bilgisayarı ethernet kablosu ile bağla sonrada ağ paylaşımında interneti girebilin diye bir seçenek vardı onu tıklayınca diğer bilgisayarda interneti olan bilgisayar üzerinden internete bağlanıyor bu şekilde bbağlanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.