nasıl bir sorun?hiç bir problem yok ısınmıyor ve tüm oyunları fullde akıcı oynuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
quote:
Orijinalden alıntı: aktoluna
işlemcisi sorunlu değilmiydi exper in?
nasıl bir sorun?hiç bir problem yok ısınmıyor ve tüm oyunları fullde akıcı oynuyorum
forumu hiç okumuyorsun galiba intel geçtiğimiz hafta senin kullandığın laptobunda dahil olduğu sandy bridge sınıfı modellerinde bir hata açıkladı ve geri toplama prosedürü başlattı, şu an için kullanmana engel bir durum yok ancak exper müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeni tavsiye ederim bir kaç ay içinde anakart değişimi yapacaklar. Bu işlem için experin uygulamasının ne olduğunu öğrenmende fayda var.
fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim. şu anda 12 saatlik şarjını yapıyorum
bende yeni laptop alcam ve piyasayı çok iyi takip ettim.asuslarda şu ara indirim yok.bide hepsinde 4gb bellek var bu daha fazla olabilirdi.ben acer aspire amd phenom işlemcili bi laptopu var bimeks de o çok iyi.bide casper ın vatanda ki modelleri çok uygun fiyata şu aralar.onlara bak istersen.adamlar i7 işlemcili 8gb ram ve hd5650 ekran kartlı laptopları 1.500-1700 arası dağıtıyolar resmen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme