Şimdi Ara

Laptoplar arasında kararsız kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aktoluna

işlemcisi sorunlu değilmiydi exper in?

nasıl bir sorun?hiç bir problem yok ısınmıyor ve tüm oyunları fullde akıcı oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orijinalden alıntı: aktoluna

işlemcisi sorunlu değilmiydi exper in?

nasıl bir sorun?hiç bir problem yok ısınmıyor ve tüm oyunları fullde akıcı oynuyorum

forumu hiç okumuyorsun galiba intel geçtiğimiz hafta senin kullandığın laptobunda dahil olduğu sandy bridge sınıfı modellerinde bir hata açıkladı ve geri toplama prosedürü başlattı, şu an için kullanmana engel bir durum yok ancak exper müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeni tavsiye ederim bir kaç ay içinde anakart değişimi yapacaklar. Bu işlem için experin uygulamasının ne olduğunu öğrenmende fayda var.

iyi geceler...

• bugün asus diye gittim bunu aldım çıktım

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-5010-g46h45-ins.-5010-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-bt-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48704

fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim. şu anda 12 saatlik şarjını yapıyorum
  • bende yeni laptop alcam ve piyasayı çok iyi takip ettim.asuslarda şu ara indirim yok.bide hepsinde 4gb bellek var bu daha fazla olabilirdi.ben acer aspire amd phenom işlemcili bi laptopu var bimeks de o çok iyi.bide casper ın vatanda ki modelleri çok uygun fiyata şu aralar.onlara bak istersen.adamlar i7 işlemcili 8gb ram ve hd5650 ekran kartlı laptopları 1.500-1700 arası dağıtıyolar resmen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.