Şimdi Ara

Laptopların yeni modelleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Laptop markalarının yeni modelleri ne zaman piyasaya girer? Laptop almak istiyorum da yeni modeller erken çıkacaksa beklerim :) . Yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

• kardeş laptopta asustan şaşmayacaksın.
  • Hey yarabbi sen büyüksün adam ne diyor sen ne diyorsun Asus sana para mı veriyor kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master35 -- 17 Ocak 2011; 16:49:07 >
  • Bu arkadaş bilgisayar yazıyosa konularda hemen asus diyo başkada bişey demiyo yetkili bayii midir nedir
  • arkadaşlar kalitesi belli bir markayı önermek suç mıu?ben kullanıyorum çok memnunum.ayrıca pegatronda asusun biliyorsunuz.birçok markaya üretim yapan bir firma.Asus gibi bir devi önerince suçlu olacaksam varsın olayım.
  • Tamam Asus u önersinde konuyla ne alakası var bari link falan verse neyse Adam sadece Laptop alacaksan Asus al diyor başka birşey demiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaay.33

Merhaba arkadaşlar,
    Laptop markalarının yeni modelleri ne zaman piyasaya girer? Laptop almak istiyorum da yeni modeller erken çıkacaksa beklerim :) . Yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

Çoğu firma yeni modellerini sürdü piyasaya.Tahminime göre bahar gibi yeni seriler çıkmaya baslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.