Şimdi Ara

Laptoplarınızın ısı değerleri nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok kardeş ben aramadım aptalım çünkü aklıma gelmedi senin gibi zeki bir arkadaş lazımmış sağol
  • Otto Skorzeny kullanıcısına yanıt
    siz niye kızıyorsunuz adam doğru diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

siz niye kızıyorsunuz adam doğru diyor.

Telefonla ulaşamıyorum ki buraya yazıyorum di mi? Sivri zekalı kardeşim benim. Siz ikiniz akıllısınız ben aptal tamam mı?
    Kendi kendinize niye tribe giriyorsunuz. Sivri zeka falan hiç yakışmıyor.
  • Monster a telefonla ulaşamaman senin beyin kapasiteni zaten gösteriyor fazla uzatmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Bende abra A7 v6.1 aldım. 4 gün oldu. Yalnız sıcaklık konusunda benimde aklımda soru işareti kaldı. Sürekli dizimin üzerinde kullandıgım ıcın dızım yanıyor. Sıcaklık değerlerini buraya koyuyorum. Bİlen arkadaşlar yorum yaparlarsa çok memnun olurum. Sistem boşta iken sıcaklık değerleri ve sistem derecelendirmesi yaparken sıcaklık değerleri aşağıdaki gibidir. Teşekkürler.
     Laptoplarınızın ısı değerleri nasıl? Laptoplarınızın ısı değerleri nasıl?

• duman50 D kullanıcısına yanıt
    Diz üstünde kullanmayın bu leptopun altında hava boşlukları çoksa hava çekişi alttan olduğu anlamına gelir ve bu boşlukları tıkarsanız leptop hava döngüsünü düzgün yapamaz birde masa üzerinde deneyin aynı işlemleri orada yapın.
    İnsan olmayı denesene sen laflara bak ne burası ayıptır. Ortamı gereksiz yere geren sensin hala uzatıyorsun bırak Allah aşkına.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.