Şimdi Ara

Laptopta oyun oynarken 2-3 snlik takılmalar oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir şöyle bir sorun yaşıyorum. Laptopta oyun oynarken ekranda 3-4 snlik takılmalar oluyor. Sanırım donanımsal bir arıza çünkü defalarca format attım, işletim sistemini değiştirdim aynı sorun devam ediyor. Harddisk kaynaklı olabilir diye SSD'ye geçtim yine düzelmedi.

Alakalı olabilir diye söyleyeyim şöyle de bir problem var. Laptop uyku moduna geçmiyor. Videosu:https://www.youtube.com/watch?v=whC_jPk2ZQE

Sorunun neyle alakalı olduğunu bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Laptop model: Asus N550JK-CN167D

Edit: Yazmayı unutmuşum. Son zamanlarda yine oyun oynarken oyun donuyor, ekran gidip geliyor ve şöyle bir hata alıyorum '" Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" Ekran görüntüsü;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shakumakavelli -- 2 Haziran 2016; 16:55:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakumakavelli

Merhaba arkadaşlar,
    Uzun süredir şöyle bir sorun yaşıyorum. Laptopta oyun oynarken ekranda 3-4 snlik takılmalar oluyor. Sanırım donanımsal bir arıza çünkü defalarca format attım, işletim sistemini değiştirdim aynı sorun devam ediyor. Harddisk kaynaklı olabilir diye SSD'ye geçtim yine düzelmedi.

Alakalı olabilir diye söyleyeyim şöyle de bir problem var. Laptop uyku moduna geçmiyor. Videosu:https://www.youtube.com/watch?v=whC_jPk2ZQE

Sorunun neyle alakalı olduğunu bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Laptop model: Asus N550JK-CN167D

Edit: Yazmayı unutmuşum. Son zamanlarda yine oyun oynarken oyun donuyor, ekran gidip geliyor ve şöyle bir hata alıyorum '" Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" Ekran görüntüsü;

Ekran kartı ile ilegili bir arıza söz konusu. Yanlış hatırlamıyorsam o seride sıkça karşılaşılan bir sorundu. Servise göndermeniz gerekiyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam sağolasın. Diğer konuda da bahsetmiştim, o zaman SSD'yi çıkarıp servise göndermek lazım. Garanti kapsamında tamir edeceklerini sanmıyorum ama yine de göndereyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.