Şimdi Ara

laptoptan anlayanlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadas ben bi arkadasıma laptop alıcam . üniversitede kullanmak istedigi programlar varmıs ve arkadasının aldıgı laptop un aynısını istiyor . acer espire 5750 G bu model i arastırdım ama pek güzel seyler bulamadım . ayrıca fiyatıda degmezdi . aynı özelliklte daha ucuz veya aynı fiyata daha iyi özellikli laptoplar var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canifeto12

arkadas ben bi arkadasıma laptop alıcam . üniversitede kullanmak istedigi programlar varmıs ve arkadasının aldıgı laptop un aynısını istiyor . acer espire 5750 G bu model i arastırdım ama pek güzel seyler bulamadım . ayrıca fiyatıda degmezdi . aynı özelliklte daha ucuz veya aynı fiyata daha iyi özellikli laptoplar var mı acaba ?

merhaba tam olarak bütçeniz ne kadar acaba max. ne kadara kadar çıkabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

arkadas ben bi arkadasıma laptop alıcam . üniversitede kullanmak istedigi programlar varmıs ve arkadasının aldıgı laptop un aynısını istiyor . acer espire 5750 G bu model i arastırdım ama pek güzel seyler bulamadım . ayrıca fiyatıda degmezdi . aynı özelliklte daha ucuz veya aynı fiyata daha iyi özellikli laptoplar var mı acaba ?

1200 lira felan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

1200 lira felan

hocam benim size tavsiyen suan dolar fırlamışken notebook almamanız
    dolar eski değerine düşünce
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59366635-notebook-urun9960.html

bu notebook acerdan cok daha performanslıdır işinizi gorecektir
    ayrica msi cx61 one ye de bakabilirsiniz.

suan hemen lazım ise dell vostroda alabilirsiniz sağlam cihazlardır kesinlikle
    https://www.notebookadresi.com/dell_notebook/dell_vostro_3560-1009131_notebook

• sagol kardes .
  • baska önerisi olan var mı beyler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.