Bildirim
Laptoptan Iphone a foto aktarımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım merhaba
Itunes telefonu gördükten sonra fotoğraflar alanına tıklayıp telefone kopyalamak istediğin klasörü seçerek eşitle demen gerekiyor.
İyi akşamlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam itunes ta telefonu görmedi işte sanıırm ondan kaynaklı. Şimdi tekrar bir deneyeceğim itunes u -
Aygıt yöneticisinden iphone driverını silin ve itunes a yeniden bağlayın, büyük ihtimalle görecektir. Ya da itunes u yeniden yükleyin, fakat yüklerken denetim masası programlar kısmında apple a ait ne var ne yoksa kaldırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
söyledikleriniz uyguladım ama hocam olmadı sanırım bir problem var. drive uygulamasıyla yapacağım onu denedim onunla oluyor. Laptop ta yeni ondan kaynaklandığını da düşünmüyorum ama yine bu itunes sorununa bakacağım başka laptop la deneyeceğim bakalım nerde bir problem var. Teşekkür ederim yardımlarınız için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X