Şimdi Ara

LAPTOPTAN TV YE GÖRÜNTÜ AKTARILIYOR FAKAT SES AKTARILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 aydır durum böyle 3 ay boyunca 30-40 tane farklı yok denediysem de olmuyor.

Denediğim yollardan birini göstermek istedim denetim masası->ses-> ardından başlığa yüklediğim ekranla karşı karşıya kalıyorum;pc tv yi görmüyor :( bunun için ses driverleri indirdim yükledim falan ama ne yaptıysam kar etmedi :( yardım ederseniz çok sevinicem

• resim tam olarak yüklenememiş o yüzden imgim den upload ettim

http://imgim.com/1325incib4796705.jpg
  • arkadaşlar yardım edebilecek bi allahın kulu yok mu 3 aydır yok :( ses filan :(
  • hdmı dan mı bağlıyorsunuz

ekran kartınız hangi model
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonoyuncu

hdmı dan mı bağlıyorsunuz

ekran kartınız hangi model

Evet HDMI,ekran kartımı bilmiyorum fakat bilgisayarda NVIDIA diye bişey yüklü sanırım bununla alakalı
  • denediğiniz yolları bilmediğim için en başından

ses ve ekran kartı sürücülerini güncelleye bilirsiniz bunun için

driver booster kullanarak bütün sürücülerinizin güncel olduğunu doğrulaya bilirsiniz
  • quote:

denediğiniz yolları bilmediğim için en başından

ses ve ekran kartı sürücülerini güncelleye bilirsiniz bunun için

driver booster kullanarak bütün sürücülerinizin güncel olduğunu doğrulaya bilirsiniz

aygıtı hiç görmüyor,güncellememin bi yararı olur mu
  • görüntü biriminden kaynaklanmıyorsa evet olur yada şöyle söyliyim başka tvde veya mönitörde denediniz mi
  • quote:

görüntü biriminden kaynaklanmıyorsa evet olur yada şöyle söyliyim başka tvde veya mönitörde denediniz mi

tv de sorun yok denedim bilgisayara format atsam düzelir mi sence?
  • önceden gösteriyormudu formatla çözülsün?

ekrankartın nvida ise

nvidia denetim masasın'dan sol tarafdaki menüde EKRAN altındaki ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞİŞTİRME den KONNEKtörü HDMI-hd-tv etkin mi?
  • quote:

önceden gösteriyormudu formatla çözülsün?

ekrankartın nvida ise

nvidia denetim masasın'dan sol tarafdaki menüde EKRAN altındaki ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞİŞTİRME den KONNEKtörü HDMI-hd-tv etkin mi?

Aktif hiç bi sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses simgesinden diyecektim ki denemişsiniz ve tv.yi göremiyorsunuz. Peki görüntü ayarlarından TV'yi tanıtabildiniz mi marka olarak? Belki o zaman ses donanımı olarak da tanır. Bir de aklıma eğer hem laptop hem tv'den aynı anda görüntü alıyorsanız yalnızca TV'den almayı denemeniz geliyor aklıma. Bu durumda belki ses aygıtlarını da tanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Ses simgesinden diyecektim ki denemişsiniz ve tv.yi göremiyorsunuz. Peki görüntü ayarlarından TV'yi tanıtabildiniz mi marka olarak? Belki o zaman ses donanımı olarak da tanır. Bir de aklıma eğer hem laptop hem tv'den aynı anda görüntü alıyorsanız yalnızca TV'den almayı denemeniz geliyor aklıma. Bu durumda belki ses aygıtlarını da tanır.

Ne yaptıysam ses aygıtını tanıtamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kartının güncel versiyonunu hd olarak yükleyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.