Şimdi Ara

laptopum düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar laptopum çok yüksek sayılmicak biyerden düştü. elime aldığımda hafiften donma oldu açtığımda biraz geç açıldı internetten konuyla alakalı araştırma yaptım diskte sıkıntı olabilir yazmışlar bu sıkıntıdan kastettikleri nedir laptop olduğu gibi çalışıyor yardımcı olabilcek vamrı. (düşünce altındaki plastik tabaka düştü ekranı açıktı ekranla alakalı bi durum yok) şimdiden teşekkürler

• Diski zarar görmüş olabilir. Herhangi bir dik yazılımıyla kontrol etmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd ye birşey olması için arka kısıma baskı olması lazım .
    ayrıca ses gelir ya da açılışta siyah ekranda hdd hatasını görürsün.
    Bence hiçbişi olmamış.
  • arenasss kullanıcısına yanıt
    alt tabakayaa bi baskı yok sağ kısmın üstüne düşmüş cd romun olduğu yere düşüncede baskıdan altındaki plastk çıkmış geri taktım ama tabiki eskisi gibi olmadı içimi rahatlattn saol
  • Hdtune programıyla harddiski taratın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç gerek yok atraksiyonlu işlere.
  • arenasss kullanıcısına yanıt
    Hdd çok hassastır. En ufak sarsılmada badsector oluşur ki bu laptobu düşürmüş hdtuneyle taratmadan ne olduğunu bilemeyiz !
  • arkadaşlar tarattım ama healtı başlatamadım nasıl çalıştığını çözemedim
     laptopum düştü
  • win7 ye healt testi uyumlu değil sanırım
  • İstediğin kadar tarat okadar eminim hdd de bir sorun olmadığına .
    Nereden biliyorsun sorusunun cevabı destan gibi olur ne beni yor ne kendini.
    Kafanı takma hiç kullan bilgisayarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColoNize

Hdd çok hassastır. En ufak sarsılmada badsector oluşur ki bu laptobu düşürmüş hdtuneyle taratmadan ne olduğunu bilemeyiz !

hdd muhtemelen bir problem yok ancak küçük bir ihtimal badsector oluşmuş olma ihtimali var o yüzden yukardaki işlemi yap için rahat olsun
  • HDD de bi sorun olmamış belliki ama yine de eskisi gibi tam verimle çalışamaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.