Şimdi Ara

Laptopumun ekranını ıslak bezle silip restart attıktan sonra siyah ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün, pek kullanmadığım laptopuma Virtual Box uygulamasi yükledim. Daha sonra laptopun ekranini islak bezle silip restart attim. Ancak laptop açıldıktan sonra siyah ekranda kaliyor, bazen dalgalanmalar görüyorum.

Kullandığım laptop Lenovo: G50-G70.

Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ssd/hdd söküp tekrar takın

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Laptopun arkasını nasil acicam hocam, fikrin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hammerdown H kullanıcısına yanıt
  • İki farklı olay var. Hangisinin sebep olduğunu anlayamadım. Öyle bir ıslak bezle sildim diyorsun ki, yani su girecek kadar mıydı? Eğer öyle ise donanımsaldır. Kurumasını bekleyebilirsin ilk aşamada, sonrası tamir..

VirtualBox ile kurulum yaptığında bir sorun oluşmayacaktı. Sadece ağ için ilginç driverlar yüklüyor acaba onlarla ilgili bir çakışma mı oldu... Onu da bilgisayarı güvenli modda açayarak öğrenebilirsin, Açılırken sürekli F8'e bas.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Hocam kusura bakmayın, konuyu açtıktan bir süre sonra buraya bakmadan bilgisayar tamircisine götürdüm laptopu (aslında buradaki mesajları okuyup, sizlerin önerdiği yöntemlerden sonra tamirciye gitmem gerekiyordu özür dilerim). Anlatmam şimdi uzun sürer ama tamirci laptopu yapmaya çalıştı ama iki sefer geri götürdüm bir arıza çıkmasından dolayı şu anda laptop onda, yapamazsa ilk bakım masrafı (300 lira) hariç laptomu ve ödediğim parayı geri alacağım.

• hammerdown H kullanıcısına yanıt

Hocam estağfurullah ne kusuru. Geçen de başkası böyle özür diledi.

Konuları açan forumdaşlar, sorun yaşayan sizlersiniz. Öncelikli amaç sorununuz çözülsün. Sonrasında müsait olduğunuzda geri bildirim bırakırsınız benzer sorunu yaşayanlara yol göstermiş olursunuz. Selamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.