Şimdi Ara

laptopun 2×2 gb olan ramleri 4×2 gb seklinde degistirdim bios goruyor ancak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows acilmiyor.. bios girince 8gb ram i gordu kaydettim kapattim ancak biostan sonraki ilk ekranda siyah olarak sol ust kosede _ simgesi belirerek isletim sistemini yuklemiyor.. biostan default settings i load ettim. Yine olmadi.. su anda eski ramlari taktim calisiyor.. ramlar dd3 1060 mhz hiz iki slot var zeten bilgisayr da max 8 gb ram destekliyor.. yardimci olabilirseniz sevinirim neyi yanlos yapiyor olabilirim.. bu arada windows 7 home dan iki gun once bilgisayari windows 10 a yukselttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harddisk cikmistir yerinden temassizlik vardir.

Ahci ve ide ayarlarini degistirdiryseniz sorun olabilir(defultlari alinca olmus olabilir)

Mishal ahci diski ide destekleyen sadece 775 pin g945 chipsete takinca ben de ayni hatayi aldim format atarak duzelmisti. Siz genr bu ahci ide ayararina bakin sata bolumu altindan onlarla oynayin bir de hard disk oynamis mi yeronden ona bakin(muhtemelen ahci meselesi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle olduysa eski ramleri takinca hemen nasil calisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi tekrar değiştirdim ramleri bu kez de biosa girmiyor en baştan "_" işareti sol üst köşede yanıp sönüyor sürekli bir süre sonra yanık kalıyor.. eski ramler çalışıyor hiç sorun yok yeni aldığım ramler mi bozuk ki eski ramler de 1066 mhz ddr3 yenileri de öyle bios ta ramlerle ilgili ayrıntılı bi ayar yeri de yok yada ben göremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.