bunu herhangi bir bilgisayarcıda satar mı değiştirebilir dmi garantiye gitmeden çünkü kullanıcı hatası diyip geri göndercekleri için ve çok süre geçeceği için ? nedir öneriniz
Dostum pardon yanlış söylemişim LCD ekran değişecek o görüntü veren kısım. Evet teknik servislerde değiştirirler işi yoksa 30 dkda alırsın bile. Arkadaşım casper laptopununkını 200 lıraya yaptırmıstı. İstanbuldaysan sirkecide mecidiyeköyde daha ucuza yaptırabılırsın.
teknik servisde yaptırmamın zaman dışında başka bir artısı var mıdır bulunduğum şehirde bildiğim kadarıyla toshiba teknik servis yok çünkü yani başka bir bilgisayarcıda olmaz mı ?
@golkipir çok teşekkürler bu arada sağolun
Hayır illa toshiba hp sony falan olması lazım değil.Herhangi bir bilgisayarcıda olur aslında elinizden gelse siz bile yaparsınız basit bi işlem.
tamam anladım çok sağolun ilgilendiğiniz için götürüp göstereyim bi ben
Rica ederim, hemen ilk götürdüğünüz yere yaptırmayın bi iki yerden fiyat alın tanıdık varsa daha iyi olur çünkü kimi yerde bilgisayardan parça alabiliyor.. Bildiğiniz yer olursa 3-5 fazla olsun bildiğiniz yerde yaptırın kolay gelsin iyi akşamlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme