Şimdi Ara

Laptopun isnip kapanmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim bir sıkıntım var csgo da son 1 aydan beri laptop ısınıp kapanıyor bunun yüzünden 7 gün ban ve rütbem düşüp duruyor bu olay laptopu servise verdikten sonra oldu servise de laptopum menteşesini kırdım onu yaptırmaya gitim o sırada da bu laptopun aldığımdan beri macununu değiştirmedim hem onu değiştireyim ben uğraşmayım dedim ne olduysa orda olabilir mi ondan sonra oldu bu olaylar çünkü (1.5 sene oldu bu arada alalı laptopu )

• ozer_yavas O kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sıkıntı bende de var hem de laptopum daha çok yeni olmasına rağmen ya CS:GO'da bir problem diye düşünüyorum. Çünkü diğer oyunları 2-3 saat oynayabilirken 80-85 derece arasında. CS:GO'da 2. maçın ortasına PC kapanıyordu. Sana 2 tavsiye vereyim. Oyuna girdiğinde fps_max 61 ya da 121 laptopun iyi bir laptopsa 121 de de sıkıntı olmaz bu komutu gir. 2. olarak ise güç yönetiminden işlemci çekirdeği ile ilgili bir ayar var ordaki ayarı %99 yap.
  • Laptop'u kaç yıldır kullanıyorsunuz ?
  • bendede aynı sorun var arkadsalar
  • ozer_yavas O kullanıcısına yanıt
    CS go ya girince konsoldan
    fps_max 50 yap
    Bu sayede oyun 50 FPS ye gelince sabit kalacak ve islemcinle ekran kartın 50fps nin üstüne çıkmak için zorlanmayacak.
    Bunu dene derim faydası dokunacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gururlu Zebani -- 6 Temmuz 2016; 15:04:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.