Şimdi Ara

Lara Croft PS3'te daha mı GERÇEK! (SS Karşılaştırma) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • XBOX360 contrast bakımından iyi PS3'e göre ve daha doğal duruyor gibi ama PS3'de fena değil ama XBOX360'ın yanında biraz sönük kalıyor sadece...
  • la resimlerin yerlerini değiştirseydin daha iyi olurdu başlığada yazmış ps3 de dahamı gerçek diye ps3 cüler bile xbox da daha iyi diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

la resimlerin yerlerini değiştirseydin daha iyi olurdu başlığada yazmış ps3 de dahamı gerçek diye ps3 cüler bile xbox da daha iyi diyo

Ben valla hiç değiştirmeden direk aldım koydum.. Ayrıca şöyle birşey var; ben hayatta lara croft alıp oynamam.. PS3'te de daha kötü görünmesi veya daha iyi görünmesi dolayısıyla benim için önemli değil.. Bu tamamen firmanın PS3'e adam gibi grafiği iyi güzel oyun yapamamasından kaynaklanıyor.. PS3'te oynadığım diğer oyunların grafikleri yanında bu sanki PS2'den SS alınmış gibi duruyo zaten Aslında burda düşündürücü olan; kaç senedir piyasada olan PS3'e, hala bazı oyun firmaları ya da oyunların malesef iyi bir oyun yapamaması..

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

uncharted'ın diskinin girdiği yere asla giremez bu oyunun diski...hakarettir.

uncharted donunu toplasın. yılların larası bu üç günlük uncharted kim ya?

en fazla oynamak istediğim oyundur ps3 de uncharted. ama larayla kıyaslayınca duracan orada arkadaş.

önce bir oyna da sonra diyeceğin şu olacak ;
    uncharted hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan birisidir keşke biraz daha bulmaca koysalardı

• underworldfb hocam lara gibi bi hatunu bulmuşsun alıp oynamam diyon ya yemede yanında yat
  • aydınlatma haricinde fark göremiyorum iki makinede var bende ama xbox360 ı ps3 ün 4 bir fiyatına aldım daha çok işime yarıyor yazık ps3 e verdiğim paraya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anubis2005

aydınlatma haricinde fark göremiyorum iki makinede var bende ama xbox360 ı ps3 ün 4 bir fiyatına aldım daha çok işime yarıyor yazık ps3 e verdiğim paraya...

Aynen banada öyle oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

underworldfb hocam lara gibi bi hatunu bulmuşsun alıp oynamam diyon ya yemede yanında yat

Dimi sadece Lara için alıp oynamak lazım
  • evet 360 versiyonu daha kötü diyenler var. Gerçi Tomb Raider'a da gerek yok grafik için.. Uncharted 1-2, MGS4, GT5, Killzone 2 kalitesinde de bir oyun görmedim öteki konsollarda
  • görünen köy klavuz istemez. . 360..
  • Ne alaka ya biri açık biri koyu resimlerin tv'deki tuştan bile değiştirebilirsin bunu :D
  • bence nerdeyse hic fark yok yani ikisi arasinda :S
  • Xbox 360 versiyonunun çözünürlüğünün düşük olduğu apaçık ortada, daha çok kırık var.

Ama detay olarak Xbox 360 versiyonu daha iyi gözüküyor.
  • Xbox 360 versiyonunda hdr kullanışı farkı olmu ama bence xbox 360 daha gerçekçi gösteriyor .

Hem bu oyunu 1080p olsa ne yazar ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.