Şimdi Ara

laser desktop karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 (B7T-00021)
    dusunuyorum ama kararsızım sizce verdiğim paraya deger mi o fiyat aralığında onerlerinizi de bekliyorum
    saygılar
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7298&categoryId=1017&path=1000:1015:1017&ref=007.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer_ky -- 22 Temmuz 2007; 3:06:22 >

• yaws yok mu bu aleti kullanan biri
  • Oyun da oynamayı düşünüyorsan alma.takılma yaratıyormuş.logitech in ürünlerine bak.kullanmadım ama forumda bu set ile ilgili şikayetler vardı.
  • quote:

takılma yaratıyormuş

bisi yaratabildigi yok da w ya da ileri tusuna surekli bastiginiz zaman gazi kesiyor ya da kendinizi catisma icinde ordek gibi dikilirken buluyorsunuz ya da kaleye dogru giderken adaminiz abi su transfer meselesini bir konussak diye duruyor.hos olmuyor yani.ms wireless comfort bahsettigim, bahsi gecen de al birini vur otekine dir kesin pili uzun gidiyorsa.a4 kablosuzlarda "pil tasarrufu" yok ama haftada bir pil degistiriyorsunuz.siz en guzeli kablolu gamer seti alin.
  • mx3200 topicini incelemeni tavsiye ederim
    http://forum.donanimhaber.com/m_14924997/tm.htm

bende araştırdım buna karar verdim oyun performansı kabloludan farksız, tasarımı çok güzel.
  • kablolu setlerin fiyati 21+ dan basliyor ama istedigi fiyat olani bulsun dedik ama o fiyat araligi mi simdi bu 170 liraymis.alayim mi dedigi 90 lira ama dersen ki uzerini ben tamamlayim ben de dusunurum...
  • eywallah arkadaslar yanıtlarınız karar wermemi sağladı kararımda logitech.. mx 3200 biraz tuzlu galiba Logitech Cordless Desktop LX 300 alcam yorumlarınız için tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.