Ben de Xerox 3117 kullanıyorum. Yaklaşık iki sene önce aldım. Çok memnunum. Çıktı kalitesi iyi. Tonerin tasarruflu kullanılması için ekonomik çıktı alma özelliği de var. Fazla çıktı almadığımdan daha ilk toneri bitmedi bile. Ama eli kulağındadır artık.
Benimki 3116 kağıt tepsisi çekmeceli, daha az yer kaplıyor, o kasadan bi daha üretilmedi. Abime 3117 aldırdım bizim eğen 1 haftada kağıt konan yerin kapağını halletmiş.
quote:
Orjinalden alıntı: albati
Benimki 3116 kağıt tepsisi çekmeceli, daha az yer kaplıyor, o kasadan bi daha üretilmedi. Abime 3117 aldırdım bizim eğen 1 haftada kağıt konan yerin kapağını halletmiş.
Valla kardeş, siz yeğen büyüyene kadar pek bişi almamaya çalışın bence...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bir.ader
quote:
Hocam günlük fırsat siteleri bunlar, yani şu an bulamazsın.
Güvenilir mi peki bunlar; takip etmeye değermi, ALTİVİ gibi olmasın, parayı gönderip 2 ay beklemeyelim....
Sıcak Fırsatlar bölümünde günlük fırsat siteleri ile ilgili bir sabit başlık var. Merak ettiğin siteyi oradan sorabilirsin.
Saolasın kardeş, bi ara sorarım oraya, sen oradan almışsındır diye sorduydummmmmm
özellik olarak dell1815dn modeli sınıfında üstün bir yazıcı, dublex,5000 sayfa basıyor,network,usb den okuyup yazma ve çok hızlı ammmaa toneri bulunmuyor, üzerindeki toneri en fazla 2-3 kez dolum yapabilirsin, daha fazla yapamazsın,
saolasın birader. yararlı bilgi oldu ben de P2014 aldım.. tşk ederim..
güzel
Samsung ML1610 kullanıyorum memnunum... fazlasıyla hızlı geliyo bana çünkü lazer.. :)) içlerinde ucuz olanlardan biri bu sanırım... vista için içinden ayrı CD çıkıyo..
merhaba ben birkaçşeyi merak ediyordum da bu yazıcılardaki bellek neyi belirliyor yüksekolanla düşük olanın farkı nerede açığa çıkıyor ?
birde ben siyah beyaz uygun fiyatlı ve arkalı önlü baskı yapabilen bir cihaz arıyorum
lazer mürekkep püskürtmeli den daha hızlı olur diye bişey yok bilginize..
Arkadaşlar, renkli, küçük, ful kartuşlu ve ucuz bir lazer yazıcı için ne önerirsiniz. Samsung CLP 300 Canon LBP 5000 HP 1600, 2600 galiba seçenekler.....
ucuz diye alır kartuşa para dayandıramazsın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme