Şimdi Ara

Lassa 205/55R16 91H Snoways 4 2021 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de aynı boyut 2021 goodyear ultragrip 8 aldım tanesi 550 tl. bir kaç gündür sabahları ankarada pus ve sis var, zemin tam kaymalık ıslak ama şimdiye kadar ne pati attı ne de kaydı. memnunum.

• crazydentist kullanıcısına yanıt

yine kullanıma/yere göre değişir. sabah erken çıkıyorsanız ve çıktığınızda hava 0'a yakın oluyorsa, mesela ankara, ekim sonu takılmalı bence. bazıları gün içi en yüksek sıcaklığa bakıp 15-20 derecede kış lastiği mi olur diyor ama kendi adıma sabah 7 de çıkıp akşam 6-7 de geliyorum haliyle 20 dereceyi görmüyorum. açıkçası yere sağlam basmak yakıttaki yarım litreden veya sesten önemli bence. zaten lastiği almışız öyle ya da böyle en fazla 4 sene ömrü var az km yapsan da birşey değişmeyecek, yakıtta da en fazla 20-25 lt farkeder bir sezonda (max 200 tl)

• Bu arada lastiklerim geldi 43/21 tarihli, ben aldığımda 450ye gelmişti, gayet güzel bir problem yok belirtmiş olayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stuka kullanıcısına yanıt

UG8 ile karda yokuşta mükemmel şekilde kalkmışlığım çoktur. Aynı yerde millet güneşli günde çıkamıyor. O yüzden memnun kaldığım kış lastiklerinden biridir. İyi tercih.

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Sabah kaçta çıkıyorsunuz dan çok bence gece açık alanda ise sıcaklık kaç derecelere iniyor o önemli lastik gece o ısılara kadar düşüyor,su an sabah arabaya bindiğimde ısı 10 derecelerde ama lastiğin maruz kaldığı ısı aralıgı bence daha önemli gibi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yol tutuş çok önemli. Bunda b. Ben bir sene önce aldım ankara da kullandım gayet memnun olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.