Şimdi Ara

Lassa Atracta nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

her iki markanın hamurlarında kullanılan bileşenler aynı(dikkat edin aynı hamur demedim).ar-ge aynı, işçiler aynı. lastiklerin yapıldıkları makinalar aynı.mühendislik aynı.fark nerede peki. işin sırrı burada:pazardaki her boşluğa göre ürün yelpazesi oluşturmakta.yoksa lassayı bridgestone'a ya da bridgestone'u lassaya kırdırmak yatırımcısına zarar verir. yani durum aynen opel-vauxhall örneğindeki gibi.

nereden biliyorum???
    bu satırları şu an brisanın bir bilgisayarından yazıyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerm

tartışmalar yerinde ve güzel olmuş.

her iki markanın hamurlarında kullanılan bileşenler aynı(dikkat edin aynı hamur demedim).ar-ge aynı, işçiler aynı. lastiklerin yapıldıkları makinalar aynı.mühendislik aynı.fark nerede peki. işin sırrı burada:pazardaki her boşluğa göre ürün yelpazesi oluşturmakta.yoksa lassayı bridgestone'a ya da bridgestone'u lassaya kırdırmak yatırımcısına zarar verir. yani durum aynen opel-vauxhall örneğindeki gibi.

nereden biliyorum???

sn tanerm

söylediklerinize kesinlikle katılıyorum.. ve işin sırrı kesinlikle pazardaki boşluğa ve her tipte müşteri pörtföyüne hitap edebilmek..
    bende nerden biliyorum..bende bir brisa çalışanıyım

• anlaşılan ajanlar basmış buraları

• sn tanerm

aslaa ajanlık yok ..
    hem ajanlıkla ne alakası var onu çözemedim
  • quote:

tartışmalar yerinde ve güzel olmuş.

nereden biliyorum???

• eyvah deşifre olduk... honda tarikatındakiler izimi bulmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemonday

sn tanerm

aslaa ajanlık yok ..

ciddi bir durum yok yav.. honda forumuna da takılırsan durumu öğrenirsin.oradaki birkaç kafa dengi arkadaşla konuların cılkını çıkartıp sulandırmakla meşhuruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerm -- 8 Ekim 2009; 21:18:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluemonday

sn tanerm

aslaa ajanlık yok ..

ciddi bir durum yok yav.. honda forumuna da takılırsan durumu öğrenirsin.oradaki birkaç kafa dengi arkadaşla konuların cılkını çıkartıp sulandırmakla meşhuruz...

sn tanerm

honda forumuna da katılıyorum son dönemde ,nede olsa honda hayat onda

saygılar...

• saygılar bizden efendim....
  • 5 yıl ve yaklaşık 50000 km kullandığım lassa atracta dan memnun kaldım.

1. lastik hala yeni gibi.
    2. otoyolda bir süre inik kullanmışız :( haberim olmadı tabii. uyarıyla sağa çektim. lastik siboptan kaçırmış. yakında hava pompası vardı. ( adana içinde idim ).şişirdim lastikçiye gittim. lastiğe hiçbir şey olmamıştı :) . lastikçi lastiğin yanmamış dedi. istediğin kadar bin dedi. sevindik yani... şimdi değiştireceğim. yine 185 65 14 takacağız. fiyat 100 ila 105 tl arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: slx

5 yıl ve yaklaşık 50000 km kullandığım lassa atracta dan memnun kaldım.

2. otoyolda bir süre inik kullanmışız :( haberim olmadı tabii. uyarıyla sağa çektim. lastik siboptan kaçırmış. yakında hava pompası vardı. ( adana içinde idim ).şişirdim lastikçiye gittim. lastiğe hiçbir şey olmamıştı :) . lastikçi lastiğin yanmamış dedi. istediğin kadar bin dedi. sevindik yani... şimdi değiştireceğim. yine 185 65 14 takacağız. fiyat 100 ila 105 tl arası

eğer bir gün fırsat bulursan lassa ve mıchelın lastiği yan yana koy aynı tarihli olsun lastiğin iç yüzünü dışarıya çevirmeye çalış hangisinin daha yumuşak olduğunu görürsün.mıchelın farkını göreceksin çok yumuşak lastik.yumuşaklık demek benim fikrim tabiki iyi bir fren mesafesi ve konfor demek.

• Geçen gün carrefourda dolaşırken, Lassa Atracta'yı inceleme fırsatı buldum..Gerçektende lastiği ilk elinize alıp kaldırdığınızda, ağırlığı ve yanaklarının sağlamlığı ile üretim kalitesini anlayabiliyorsunuz.Aracının süspansiyonu aşırı sert olmayanlar ve yıllık 20.000 km ve üzerinde yapıp lastikten öncelikli beklentisi uzun ömür ve sağlamlık olanlar değerdirmeli bence..
    Keşke Barum,Debica gibi üreticilerin girdiği Adac testine Lassa Atracta' da girse
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahla

quote:

Orijinalden alıntı: slx

5 yıl ve yaklaşık 50000 km kullandığım lassa atracta dan memnun kaldım.

eğer bir gün fırsat bulursan lassa ve mıchelın lastiği yan yana koy aynı tarihli olsun lastiğin iç yüzünü dışarıya çevirmeye çalış hangisinin daha yumuşak olduğunu görürsün.mıchelın farkını göreceksin çok yumuşak lastik.yumuşaklık demek benim fikrim tabiki iyi bir fren mesafesi ve konfor demek.

lastik uzmanı vb değilim. lassa ile bir bağım yok. ancak ankara da yaşıyorum. yazlık atracta kış koşullarına daha uygun dedi satıcı. tabii michelin daha yumuşak. bu olumlu değil olumsuz olarak algılanmalı. zira türkiyede çok çukur var deniyor

• şuan lassa acarta kullanoyorum 17000 km oldu hala hicbir sıkıntım yok bundan önce pek lastik kullanmadım o yüzden michelin bridgestone ile filan kıyaslayamam ama debica diye bir marka kullandım 5000 km den sonra dişlerinin incelmemesine rağmen yoltutuşu olsun arabanın hızlanması fren mesafesi çok fazla bir şekilde kötüleşti lastikler sanki sert bir plastik halini aldı lütfen lastik alırken ucuz diye bu tür hatalara düşmeyin belli başlı markalar var onlardan şaşmayın hicbirinin sizi üzeceğini zannetmiyorum
  • Mişlenler hemen yanaklardan kılcal tüycel çatlamaya başlar....
  • lassa çok sert lastik, ben önden çekişli arabama bundan taktırmıştım. arabayı fena halde titretiyor, kısa zaman içinde bunları arkaya aldırıp, önlere michelin energy saver aldım. bunlar gayet yumşak, yalnız çakıllı yollarda yırtılma yapmakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellot

şuan lassa acarta kullanoyorum 17000 km oldu hala hicbir sıkıntım yok bundan önce pek lastik kullanmadım o yüzden michelin bridgestone ile filan kıyaslayamam ama debica diye bir marka kullandım 5000 km den sonra dişlerinin incelmemesine rağmen yoltutuşu olsun arabanın hızlanması fren mesafesi çok fazla bir şekilde kötüleşti lastikler sanki sert bir plastik halini aldı lütfen lastik alırken ucuz diye bu tür hatalara düşmeyin belli başlı markalar var onlardan şaşmayın hicbirinin sizi üzeceğini zannetmiyorum

daha önce ben de debika kullanmıştım çok kısa sürede lastik tükenmişti yani 20000km kullanmadım ki aracı zorlayan biri de dğilim.... şimdi lassa atracta aldım 4000km oldu daha şimdilik iyi görünüyor bayiyi de çok beğendim .. l

• Lassa iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yıldır takım olarak kullanıyorum.bence fiyat performans açısından başarılı tavsiye ederim..
  • bende ford connect aracıma aldım,ilk izlenimlerim oldukça olumlu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.