Şimdi Ara

Lassa Greenways Vs Falken Sn 832 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
14.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eger greenways serisi snoways serisi gibiyse kosarak uzaklasin bence lassadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 si 45. Hafta 2017 diğer ikisi 17. Hafta 2017 tanesi 190 liradan taktırdım inşallah memnun kalırım model bu arada p1 verde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rastafey1

quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Falken sn 832 modelini kullandım, yol tutuşu ve ıslak zeminde çok iyiydi.Adac testinde iyi görünüyor.
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-ADAC-Summer-Tyre-Test-175-65-R14.htm

Ne kadar süre gitti lastikler hocam

Tam km hesabı yapmadım, 4. yılında değiştirdim.Hamuru konusunda endişeniz olmasın.Koparak aşınan bir lastik değil, sertleşen bir lastikte değil.Lastik havasına hassas bir lastik, düşük yada fazla hava basıldığı zaman performansı değişiyor.Önceki Nokian'a göre hamuru çok iyi.Sadece kılcal çatlaklar vardı ben erken değiştirdim.Lastiğin öne çıkan özelliği belirttiğim gibi ıslakta çok iyi ve kuruda biraz yanaktan esnemesine rağmen yanal tutunma iyi, zorlayınca lastik iyi tutunuyor kaymıyor.Kaliteli bir sibopla kullanmanızı tavsiye ederim, siboplarda oluşan kılcal çatlaktan dolayı bir kez sibopları değiştirmiştim.

Pirelli P1 verde modeli de kullanmadım ama beğenilen bir lastik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.