Şimdi Ara

Lassa Kış Lastiği ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

quote:

Orijinalden alıntı: predator93

lassa ülkemizde üst sınıf lastikmiş gibi pahalıya satılıyor ama barum-falken nexen bile mid-range(orta sınıf) lastik sınıfındayken lassalar eco-tyre sınıfında 3.sınıf bir lastiktir ve premium lastik performansı vermez.

1. sınıf premium lastikler: michelin, continental, goodyear, dunlop, bridgestone, pirelli

2. sınıf mid-range(orta sınıf) lastikler: hankook, nokian, yokohoma, kumho, falken, barum, nexen, fulda, bf goodrich

3. sınıf eco lastikler: lassa, sava, debica, kormoran, federal, riken, semperit, linglong, sunny

4. sınıf budget tyres (ucuz lastikler): Petlas, Jinyu, Membat, wanli, goodride, gislaved

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/

Dediklerinize katılmakla beraber bu sınıflandırma öyle 1 yada 0 gibi değil bence. Örneğin aşağıdaki linkte aynı site falkenin bazı modelleri için premium lastik diyor. Markadan ziyade spesifik model lastik için konuşmak daha doğru bence.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/

Alıntıları Göster
    doğru her markanın kendi amiral gemisi premium modeli olabilir ama aralarında fark vardır otomobillerde de bu böyle mesela renaultun en üst segment talismanı ile mercedes E serisini karşılaştırmak gibi olur ikisi aslında aynı amaca hizmet eder ancak aralarında her zaman fark vardır.

benim burda söylemek istediğim lassanın kendi sınıfındaki diğer markalardan daha yüksek fiyatlardan piyasaya sürmesi. lassadan daha kaliteli lastikler 200 tl iken lassa 300 tl ve kalitesiz.

örneğin bu testte lassa ile aynı sınıf lastik olan semperit, debica gibi markalar ilk 15e girerken lassa 32. olmuş.

www.tyrereviews.co.uk
    2018 51 Winter Tyre Shootout - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-51-Winter-Tyre-Shootout.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Malesef 3-4 defa bizi olumle burun buruna getirdi o sebeple cevremde kimseye lassa aldirmiyorum

Islak zeminde 90-100 Km/h saat arasinda 4-5 derece sicaklikta arac onden kaymaya basladi tam topladik derken bu sefer arkayi birakti hani s40 degilde baska bi arac olsa bi cukuru doldurmustuk yasli annemin babamin tansiyonu kalbi olan insanlar yasadiklari olay onlar icin atlatmasi zor seyler hafif karli zeminde tutmaz birakir 20 km/h ile onden kayar allaha emanet gidersiniz yani daha sayamayacagim kotu tecrube 2. Sezonun yarisinda cope attim cpc5 i kullaniyorum kisin islak zeminde daha iyi tutuyor

Kislik lastik sozde snoways fakat buzda karda balet gibi kayiyor tecrubesiz sofore kaza yaptirtir

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Sizin tecrübeniz üzücü ve olumsuz olmuş.
    Benim tecrübelerim de karlı ve ıslak zeminde oldukça olumluydu. Yolun buz kıvamında olduğu hatta aracında kış lastiği bulunan çoğu arkadaşın yolda kaldığı, kaza yaptığı bir günde Lassa Snoways 3 ile sorunsuz hedefime ulaşmıştım. Bu nedenle benim de görüşlerim olumlu yönde.
    Lassa'nın bir farklı kış lastiği serileri var. Belkide sizin kullandığınız seri belirttiğiniz yol şartlarında sorunluydu, kim bilir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.