Şimdi Ara

Last Of Us'u Keşke Oynamasaydım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bir oyun için böyle bir konu açmak biraz garip belki ama artık oyunlardan zevk alamaz duruma gelmeme neden olan Last Of Us'un bu etkisinden nasıl sıyrılırım ?

Başlangıcından bitimine kadar insanı büyüleyen, oyunla hiç alakası olmayan yakınlarımı bile sinema izliyormuşçasına ekrana kilitleyen, bitmesin diye her deliğe her köşeye bakarak ilerleten, Ellie ve Joel'in hikayesine sonuna kadar inandıran, atmosferi ve hissettirdiği gerçekçi yalnızlık, çaresizlik hissi ile daha önce başka hiçbir oyunda yaşamadığımız duyguları yaşatan bu oyun yüzünden başka oyunlar sıkıcı gelmeye başladı.

Hele o müzikleri. Vokalsiz, ritimsiz, sadece 1-2 enstrumanla çalınan ana menü müziği. Bu kadar sade müzikler nasıl bu kadar etkiler.

DLC paketi kısacık Left Behind bile efsane. Lunapark sahnelerini, orada verilen eğlenceli hüzün hissini başka oyunda tatmadık.

Peki bunları neden söylüyorum ?

Arkadaşlar çünkü başka hiçbir oyundan zevk almaz oldum. FPS olarak ne COD ne BF4 ne Farcry4 Last of Us'dan sonra beni etkileyemedi. Last of Us'dan sonra en azından sıkılmadan oynayabildiğim tek oyun Bioshock infinite oldu. Ancak o bile Last of Us etkisini hissettirmedi.

Şu anda Last Of Us 2 çıktı sıraya girin deseler; Televizyonda gördüğümde teknoloji ürünleri alma amacıyla sıraya girdikleri için dalga geçtiğim insanların durumuna düşer, gider gece yarısından sıraya girerim.

Benim gibi Last Of Us etkisiyle başka TPS - FPS oyunlarından zevk alamaz hale gelen kişiler var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 6 Temmuz 2015; 10:03:32 >

• Last oF us bi efsane dostum.gercekden insani kendine hayran birakan bi yapit.bitirdigimde bende uzulmusdum.etkisinden kurtulamamisdim epey bi sure her guzel seyin bi sonu vardir elbet.ama inanniyorumki 2.si gelecek.

Edit: bu arada duzelteyim.TLOUS fps deil tps karistirtirdin sanirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 6 Temmuz 2015; 9:56:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamadıysanız Resident Evil 4 de güzel bir etki bırakır.

Yalnız TLOU fps değil hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Last oF us bi efsane dostum.gercekden insani kendine hayran birakan bi yapit.bitirdigimde bende uzulmusdum.etkisinden kurtulamamisdim epey bi sure her guzel seyin bi sonu vardir elbet.ama inanniyorumki 2.si gelecek.

Edit: bu arada duzelteyim.TLOUS fps deil tps karistirtirdin sanirim :)

fps tps hep karışır bende, haklısın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Oynamadıysanız Resident Evil 4 de güzel bir etki bırakır.

Yalnız TLOU fps değil hocam.

hayır oynamamıştım bir deneyeyim, teşekkürler
  • Uncharted oyna hocam oynamadıysan...

• hocam bende size yakın durumlar yaşamıştım. Witcher 3, last of us kadar olmasada o duyguların benzerini yaşattı bana öneririm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Last Of Us Part 1 Remake
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abartmayın yav.O kadar değildir.Daha oynamadım.Uncharted 3 daha efsanedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Abartmayın yav.O kadar değildir.Daha oynamadım.Uncharted 3 daha efsanedir.

Cidden o kadar hocam. Oyunu bitirdikten sonra böyle nasıl tarif edilir bilmiyorum. Boşlukta hissi oluyor. Sanki o konsol sırf o oyun için yapılmış. Başka oynanacak oyun kalmadı gibi oluyor yani.

PS'e yeni çeçtiğim için uncharted oynama imkanım olmadı. Özellikle üçüncü bölüme çok iyi diyorlar. Sabırszılıkla Uncharted: The Nathan Drake Collection'ı bekiyorum. Az kaldı
  • Gelir şimdi ''çok sıkıldım oynarken, yarıda bıraktım.'' diyen COD tayfası. :)
  • 4 kere oyunu bitiren birisi olaraktan söylüyorum . ps3 ün en iyi oyunu ve kaç senden beri böyle oyun oynamadım !!!

kim ne derse desin bana göre dünyanın en iyi oyunlarından biri.
  • beni etkilemedi oyun oynadım geçtim. Mgs görmüş bir bünyeyi çok sarmayacak bir oyun ama her halükarda hakkını yemek istemem güzel oyun.
  • Last of us'ın online modunu oyna hocam, deli sarıyor. bağımlılık yaratıyor :) The Order'ı önerebilirim, film tadında ama tabi ki bir last of us değil.
  • Ben de baktım olmayacak oyunu sattım. Yapıştı bırakmadı. hikayesi etkileyici bitirince kolay kolay başka oyundan keyif alamıyorsun

• Madem öyle...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• The order 1886 hele ki kurgusu :) siddetle tavsiye ederim sonuna ben bile hayran kaldim,bildigin yalan ruzgari :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saat neredeyse aralıksız oynadığım belki de tek oyundur çünkü birçok oyunu uzun süre oynayamam, sıkılırım. Fakat etkisinde kalmadım, unuttum gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 6 Temmuz 2015; 14:21:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sıkıldım oynarken yarıda bıraktım.
    Şu sıralar aynı hissi bana Bloodborne yaşatıyor.

• Oyun oynanmıyor atmosferiyle o hikayeyi adeta insana yaşatıyor.Ben o boş sahneleri,yolları,sokakları,küçük banliyöleri gezerken bayağı keyif aldım.Hatta çatışmalar,oynanabilirlik üst düzeyde olmasına rağmen, "karşıma kimse çıkmasın da rahat rahat şuralarda gezeyim"" bile dedim

EKLEME: Uncharted (özellikle 2 ) ve Tomb Raider DF yi de tavsiye ederim.Hikayeleri, macerası,oynanışıyla gayet güzel yapımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 6 Temmuz 2015; 14:35:59 >
  • [simage]http://i.hizliresim.com/AmBz6v.jpg[/simage]

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.