Şimdi Ara

Lastik Alırken Üretim Tarihine Dikkat Edin !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni üretim diyip size yalan söyleyebilirler. Geçen sene bu zamanlarda ismini vermek istemediğim Ankara' da lastik jant konusunda lider şirketlerden birisi, aynen bana bunu yaptı. Yeni üretim olup olmadığını sordum, bana yeni üretim olduğunu söylediler. Bende güvenip bakmadım bile. Bugün kışlıkları çıkarıp yazlıkları taktığımda söylediler acı gerçeği. 2009 üretimi lastik vermişler bana. Otomotiv sektöründe yıllarca çalıştım. Her markada çok fazla arkadaşım ve müşterim var. Bu saatten sonra gidip zaten değiştiremem, gittiği yere kadar kullanıp değiştiririm artık. Ama her yerde kötü reklamlarınıda yapacağım. Sektörde çok fazla çevresi olan bir müşteri kaçırdılar. Kimseye tavsiyede etmeyeceğim bu yeri. Siz siz olun, lastik tarihine bakıp öyle alın lastiklerinizi. Merak edenlere bu yerin ismini özelden atacağım. Saygılarımla...

• Arkadaşlar yeni aldigim 2009 volvo s40 1.6 D arabamin lastigi paylastigim resimdeki gibidir. Sizce sikinti cikarir mi , degistirmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetcagri A kullanıcısına yanıt
    alttaki ipler görünüyor.Ben olsam değişirim.Lastik canımdan pahalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 17 Mayıs 2014; 22:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

alttaki ipler görünüyor.Ben olsam değişirim.Lastik canımdan ucuz değil.

Pahalı mı?
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Ufak bir dil sürçmesi olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 17 Mayıs 2014; 22:20:18 >
  • lastik üzerinde birçok bilgi bulunur. karmaşık şifreler içinde aşağıdaki resme benzer bir yerde üretim haftası ve yılı yazar.

• forumdaki böyle konuları anlayamıyorum. madem ticaret ahlakı olmayanlar var açık açık söyleyin yok pm yok burda diyemmm amcam duyar bacanak kızar vs bırakın şöyle bahaneleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

forumdaki böyle konuları anlayamıyorum. madem ticaret ahlakı olmayanlar var açık açık söyleyin yok pm yok burda diyemmm amcam duyar bacanak kızar vs bırakın şöyle bahaneleri

çok haklısınız..

eğer firmanın konuyu görüp "vay sen bizi karalıyorsun" diyerek yasal yollara başvurmasından çekinen varsa örneğin "falanfilan otomotiv" yerine "f*l*nf*l*n otomotiv" yazabilir..

• Lastiği nerden aldın one söyle lafı güzah seninkisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcagri

Arkadaşlar yeni aldigim 2009 volvo s40 1.6 D arabamin lastigi paylastigim resimdeki gibidir. Sizce sikinti cikarir mi , degistirmeli miyim?

lastiğin değişmesi lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Lastiği nerden aldın one söyle lafı güzah seninkisi

Milleti afişe etmek tarzım değil. Özelden attım ;)
  • Tesekkurler arkadaslar...

Lastigin tanesi 400+ olduğu icin insan dusunmeden yapamiyor. Bir kampanya felan yakalamaya calisayim da degistireyim lastikleri.

• 2sene sonra yolda tutunma sorunları başlar değişim şart geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.