Şimdi Ara

Lastik karamsarlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

225 55 R18 98V-H

Ben şuanda Michelin kullanıyorum çokda memnun değilim değiştirme zamanı geldi de kararsızım.

Birston goodyear dumlop nokia

Bunlar arasında kaldım

2012 Model Koleos
  • Arkadaşlar selam,

225 55 R18 98V-H

Ben şuanda Michelin kullanıyorum çokda memnun değilim değiştirme zamanı geldi de kararsızım.

Birston goodyear dumlop nokia

Bunlar arasında kaldım

2012 Model Koleos
  • Lastik, lastikçilerin tavisyesiyle alınmayacak yegane şeylerden biridir. Gidin biraz lastik testi okuyun.
  • bence lastik okuyarak değilde tecrübe edenlerin tecrübelerini aktararak karar vermek daha doğru olur.

ben mesala mıchelin kullanıyorum 4 senedir hiç memnun kalmadım on sene önce rav4 de taktım mıchelin lastiğe hayran kaldım. bu tecrübeleri okuyarak elde edemezsiniz.
  • Merhabalar,

Bende pejo 3008 aracım için üzerindeki 225 55 R18 michelin primacy 4 lastiklerle kapana girdiğim için ön 2 lastiği değiştirmeyi düşünüyorum.

Lastikçim Falken önerdi daha iyi ses 67 Db ıslak yol tutuşu A dedi, bu lastiği takalım fiyat performans olarak çok iyi dedi

Tamam dedim fakat sonradan internetten yorumlara baktığımda 1 yıl sonra etkiket değerlerini hiç yansıtmadığını ve performansının çok düştüğü, fren yapıldığında kaydığı ve abs'yi devreye soktuğu şeklinde yorumlarla karşılaştım.

Salı günü lastikleri taktıracaktım fakat yorumları görünce biraz soğudum.

evet fiyat olarak michelin'in 2 lastiği fiyatına 4 lastik geliyor ama aracımda değerli bir araç

Şimdi farkını ödeyip michelin pilot sport 4 almayı düşünüyorum fakat kafam çok karıştı..

konu hakkında tecrübeli forumdaşlarımın fikirlerine ihtiyacım var.

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 10 Haziran 2024; 13:4:44 >

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

Merhaba.Yüksek ihtimal ze310 modelidir.Hiçbir güvensizlik hissettirmez kullanımda.Tek zaafiyeti yüksek yuvarlanma direncidir.

• froster2006 kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için Teşekkürler Yarbayım :) fakat yüksek yuvarlanma direncinden kastınız nedir? hiç anladığım bir konu değil çünkü aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Aracın etiketinde 2 tane resimli bilgi var. Birisi ıslak zemindeki performansı diğeri yakıtı gösterir. Genelde soldaki yakıtı yani lastik yuvarlanma değerini gösterir. Oradaki harf A veya A'ya ne kadar yakın harflerden oluşuyorsa o kadar az yakıta etki eder demek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok Teşekkür ederim.

Oncelikle iyi bayramlar.Yuksek yuvarlanma direnci dusuk dirence sahip lastiklere göre daha fazla yakit tuketir.Konu budur.

Saglicakla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falkenin viraji çok iyi , zımba gibi dönüyor. ama frenleme ve konfor kötü. Devamlı abs devreye giriyir. Birde sürtünme fazla yakıt 0.5 lt artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese destekleri ve verdikleri güzel bilgiler için teşekkür ederim.

Falken Lastiklerim takıldı ziex 310 ecorun - açıkcası primacy 4 ile bir farkını hissetmedim kalite olarak.

sessizliği güzel, yakıt anlamında farkeden birşey olmadı şuan için oldukça memnunum bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak..

umarım sorunsuz uzun ömürlü bir lastik olur, gerçi aracı seneye satmış olurum muhtemelen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.