Arkadaşlar aracıma 18'' yeni bi takım jant aldım fakat,245/40 taktırmayı düşünüyorum fakat hem hesaplı hem dayanıklı hemde aracı biraz performanslı kullandığım için fren/yol tutuşu iyi bi lastik arıyorum,bana önerebileceğiniz marka modelleri bekliyorum arkadaşlar,ayrıca lastik patlasa kaskodan hallettrebilirmiyim?şimdiden teşekkürler cvplarınız için
up
michelin veya goodyear
Konfor ve ses dışında diğer tüm unsurlarda mükemmel bir lastik istiyorsan Bridgestone Potenza RE002 Adrenalin tek geçerim. Onun dışında biraz daha sessiz ve konforlu olan Continental Sport Contact 3 tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: umur19
Arkadaşlar aracıma 18'' yeni bi takım jant aldım fakat,245/40 taktırmayı düşünüyorum fakat hem hesaplı hem dayanıklı hemde aracı biraz performanslı kullandığım için fren/yol tutuşu iyi bi lastik arıyorum,bana önerebileceğiniz marka modelleri bekliyorum arkadaşlar,ayrıca lastik patlasa kaskodan hallettrebilirmiyim?şimdiden teşekkürler cvplarınız için
Lastik marka ve desen seçimi tamamiyle sizin kullanım şartlarınız ve ödemeye hazır olduğunuz miktarla doğru orantılı.
Yalnız ölçüsel olarak önerim; aracınızın kullanım kitapçığında önerilen lastik ölçüleri haricinde farklı bir ölçüde lastik&jant almayın. Aksi halde, en iyi ihtimalle aracınız fazla yakıt tüketir.
Diğer taraftan, lastik patlamasından çekiniyorsanız, patlamayı önleyici bir sistem kullanmanızı öneririm.
Lastik patlamalarını kasko karşılamaz, ama Allah göstermesin, ola ki lastik patlaması nedeniyle kaza yapacak olursanız, o zaman karşılıyor olması lazım ama yinede öncelikle kasko yaptıracağınız acenta ile görüşüp poliçeyi de incelemek gerekir.
selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme