Şimdi Ara

lastik seçimi yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

lastik seçimi yardım

lastik seçimi yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebenlim

6. sanayiden 4 adet Bridgestone ER300 - 195 65 R15 aldım.
    Alırken Michelin mi Bridgestone mu diye bende arada kalmıştım, görüştüğüm yerler Michelinle bizim yollarda daha sık sorun yaşanıyor dediler.
    Bonusa 4 taksit 600 e aldım.

Bizde 5.nesil golf araca aynı lastikten taktık.Aldığınız er300ün hız kodu kaç acaba?H mı yoksa V mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 12 Şubat 2010; 0:10:18 >
  • "v" serisi ama siz alacaksanız "H" serisini tavsiye ederim daha yumuşak daha sessiz .ona göre riskleri var tabi v serisi biraz daha sert aradaki fark çok annaşılmaz zaten ben bu güne kadar hep h serisi kullandığım için bunu denemek için aldım fena değil tam bu memleketin lastiği . ülke adam gibi adamların elinde olsaydı yıllardır yol sorunu bitmiş olurdu bizde daha konforlu lastik kullanabilirdik..
  • cevabınız için teşekkürler.Aldık lastiği.Sizinkiyle tamamen aynı.Rot-balans ayarıda lastikçide ücretsiz olarak yapıldı.golfe yakıştı,zaten sizin arabanızda da lastiklerin güzel durdukları resimlerden anlaşılıyor.Energyi bizim lastikçide tavsiye etmedi.az yakmasının sebebi genişliğinin biraz daha küçük olması.Buda fren mesafesinde sorunlara yol açabilirmiş.o yüzden er300 aldık.
  • sizede hayırlı olsun kazasız .belasız hayırlı sürüşler.iyi günlerde kullanın .
  • er300 leri GOODYEAR sitesinde karşılaştırmada bayağı yerilecek bir performans sınıfına konulmuş. incelemekte fayda var. Farklı testlerde Continental Premium Contact2 veya Goodyear efficent grip en iyi lastik seçilmiş. Lastiklerin sitelerine bakılabilr. Bu iki model yok iken ER300 sadece ADAC ta en iyi seçilmiş yani o lastikte iyi ama.... bu arada michelini gözümle gördüm daha 25000 kmde yan yanaklar tabandan ayrılmıştı. KM bilgisini lastikçi verdi doğruluğu tartışılabilir ama lastiğin hali tartışılmaz derecede kötüydü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorkan -- 14 Şubat 2010; 1:25:36 >
  • Petlas deneyen duyan oldu mu?
    Bir arkadaşım corollasında denedi çok da memnun kaldı.
  • 2004 Corolla Verso'da Bridgestone yerine Lassa takmıştım. Çok rahat ettim. Bence Bridgestone bu araç için aşırı sert.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.