Şimdi Ara

Lastik Tavsiyesi 185 60 R15 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mhtanman

Aynı şeyi Bursada yapabiliyormuyuz ? Yoksa satın aldığın yer İstanbul diye anlaşıptamı gittin ?

Alıntıları Göster
    08508484949

Bu numarayı bı arayın hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michelin energy saver 185/65/15
    2. Takımı eskitiyorum,hem konfor hem yol tutuş olarak başarılı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Atışalanı, Esenler ve Dolapdere.

Alıntıları Göster
    geçen gittigiyorda çok uyguna ellerinde benım istediğim lastik vardı hemde çok güzel fiyata ama onların lastikleri taktıklarını ve esenlerde olduklarını bilmiyordum.üstelik bende esenler de oturuyorum.nasıl bir şanssızlıksa artık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: overhead

Michelin energy saver 185/65/15
    2. Takımı eskitiyorum,hem konfor hem yol tutuş olarak başarılı
    Evet konfor ve yol tutuşu olarak başarılı ama, 2. senesi ve takriben 25-30.000 km den sonra yağmurda, sanki buz üstünde gidiyormuşsunuz gibi oluyor, en ufak bir frende kızak gibi kayıyor. Ayrıca özellikle yollarda, çivi, vida, bilumum sivri bir şey bulsam da patlasam diye arayış içinde olan bir Lastik. Goodyear Efficentgrip performance lastiklerini kullanın bir kereliğine, bu ebatlarda bir daha Michelline dönüp bakmazsınız emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Evet konfor ve yol tutuşu olarak başarılı ama, 2. senesi ve takriben 25-30.000 km den sonra yağmurda, sanki buz üstünde gidiyormuşsunuz gibi oluyor, en ufak bir frende kızak gibi kayıyor. Ayrıca özellikle yollarda, çivi, vida, bilumum sivri bir şey bulsam da patlasam diye arayış içinde olan bir Lastik. Goodyear Efficentgrip performance lastiklerini kullanın bir kereliğine, bu ebatlarda bir daha Michelline dönüp bakmazsınız emin olun

7 yıldır kullanıyorum (kışları saymayalım- 3ay kış lastiği olarak pirelli var)2. takımı arabamda,hiç patlamadı ,3. Yıldan sonra sertleşme mevcut tabi.Güvensizlik hissi yaşamadım.Şu anki 2. takım 2013 martta taktım,50bin km oldu,bir tanesinde hafif kılcal çatlaklar gözüme ilişti,eğer aracı satmazsam sonbaharda yeniden bir takım almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: overhead

quote:

7 yıldır kullanıyorum (kışları saymayalım- 3ay kış lastiği olarak pirelli var)2. takımı arabamda,hiç patlamadı ,3. Yıldan sonra sertleşme mevcut tabi.Güvensizlik hissi yaşamadım.Şu anki 2. takım 2013 martta taktım,50bin km oldu,bir tanesinde hafif kılcal çatlaklar gözüme ilişti,eğer aracı satmazsam sonbaharda yeniden bir takım almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Önceki aracım da (Hyundai), Michellinlere 25.000 km de değiştirdim Hocam, ancak bu kadar sabredebildim. Islak hava da yol tutuşu ilk iki yıl iyi, üçüncü yıldan itibaren, resmen buz üstünde gidiyormuşum gibi hissettirdi. En son yağmurlu bir havada, hafifi bir frende, araç kızak gibi kayınca, km sine falan bakmayıp direk çıkarıp attım. Size de tavsiyem, bir kereliğine Goodyear Efficentgrip performance lastiği kullanın, lastik nasıl olurmuş görün, inanın bana teşekkür edeceksiniz.

• quote:

Önceki aracım da (Hyundai), Michellinlere 25.000 km de değiştirdim Hocam, ancak bu kadar sabredebildim. Islak hava da yol tutuşu ilk iki yıl iyi, üçüncü yıldan itibaren, resmen buz üstünde gidiyormuşum gibi hissettirdi. En son yağmurlu bir havada, hafifi bir frende, araç kızak gibi kayınca, km sine falan bakmayıp direk çıkarıp attım. Size de tavsiyem, bir kereliğine Goodyear Efficentgrip performance lastiği kullanın, lastik nasıl olurmuş görün, inanın bana teşekkür edeceksiniz.

Tavsiyeniz ve paylaştığınız deneyim için teşekkür ederim,ben yine de karar değiştirmicem galiba ama belki arabayı değişicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtanman

bu lastiğe bakıyordum bende şimdi bir normal modeli var birde xl arasındaki farkı biliyormusunuz ?

Alıntıları Göster
    XL büyük boy seneye de kullanırsın dicem ama geyiğin hiç yeri değil biliyorum..
  • overhead O kullanıcısına yanıt
    BU lastiğin ömrü nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtanman1658

BU lastiğin ömrü nasıldır ?

İlk takım fabrika çıkışı araç üzerindeydi,3 yıl 60 bin kullandım,sertleşmeye başladı.2013 te aldığım ikinci takım 50bin km dir üzerinde (kışları 3 ay kış lastiği takılı) kullanıyorum.İlk takımdaki sertleşmeye 2. takımda daha rastlamadım ancak lastiğin birinde hafif kılcak çatlaklar var ve o lastiğin üretim tarihi daha eski,alırken dikkat etmemişim.Bu yazı da götürür gibime geliyor.Araba istanbulda kullanılıyor,sokağa parkediliyor,kışın michelinler yazlık jant üzerinde havaları indirilmeden bodrumda saklanıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.