Şimdi Ara

Lastik Tavsiyesi ACİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mdacar

quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Araç nedir?

linea 2010 1.3 emotion

Aracın orijinal ebatlarına bağlı kalmak gerekir ancak 195 ebat biraz pahalı olduğu için insanlar 205 ebata yöneliyor. 205 55 16 kullandığınız takdirde aracın yüzeye temas eden kısmı genişleyeceği için motor gücüne bağlı olarak performansta bir miktar azalma olur. Direksiyonda eskiye nazaran sertleşme hissedebilirsiniz. Motor gücü yüksekse performans kaybını pek fazla hissetmezsiniz. 195 ebata göre yol tutuşu ve frenleme bir miktar iyileşir ancak yakıt miktarı 7.5 lt ise 7.6 lt kadar yükselir. Bizde Nissan Almera 1.5 Tekna var araç 98 beygir. Orijinal ebat 195 55 16 ancak 205 55 16 kullanıyoruz. Araç ağırlığı 1250kg. 195 ebata göre performans konusunda pek bir fark yok. Yol tutuşu bariz bir şekilde arttı. Yakıt tüketimi hissedilir bir şekilde yükselmiş değil. 205 ebat 195 ebata göre lastik başına yaklaşık 50tl daha ucuz. Karar sizin aynı model ve motor gücüne sahip linea sahibi arkadaşlardan 205 ebat kullananlar illaki vardır. Onlardan da fikir alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Goodyear 205/55R16 91V Efficientgrip Performance" lastiği hepsiburada'da 174,90 liraya inmiş, ayrıca üretim yılı 2016 yazıyor.
    İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir.

http://www.hepsiburada.com/goodyear-205-55r16-91v-efficientgrip-performance-lastik-uretim-yili-2016-p-OTLXGOOD-528503
  • Aynı ebatta falken ziex ze914 aldım 10 gün kadar önce, hem de 165 liraya. Bence gayet iyi. Yumuşak biraz ve dolayısı ile çabuk bitebilir diyenler var ama bakacağız. Şahsen ben yol tutuş ve konfor açısından beğendim. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, saydığım lastikler arasında olmamasına rağmen cellman406 ın tavsiyesiyle ve birazda cesaret - arastırma ile tanesi 160 tl den Falken 195/55 R16 87V ZE914EC model lastik aldım, çok hesaplıya geldi ve testlerde baya iyi bir lastik olduğunu öğrendim. Deneyip kullanınca buraya görüşlerimi belirteceğim. Tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.