lastminute.de Alt Limitsiz 30 Euro Instagram’da takip eden bilir: Ucuzaucak isimli sayfa ara ara ucuz bilet ve kod satışı vs. paylaşır. Geçen sene o sayfanın paylaştığı lastminute.de isimli sitenin 3 yıl geçerli kodlarını almıştım. Bir kısmını kullandım, kalan kısmını satıyorum. Ben yurtiçi konaklamada hergüne ayrı kod şeklinde Bozcaada ve Kuşadasında kullandım.Günlük 32€ Otel İçin Kodu Kullandıktan sonra her güne 2€ ödedim. Kodlar 30€ değerinde, her kod 30€ indirim yapıyor. Alt Limit Yok. Örneğin; 31€ otel için kodu kullandıktan sonra 1 € ödeme yaparsınız.İsterseniz 3-4 günlük rezervasyonları her gün tek tek olarak ayrı kodlarla yapabilirsiniz. Site genellikle booking, expedia üzerinden rezervasyon yapıyor. 7 Adet Vardır Elimde Adet Fiyatı 20 € Kodların Geçerlilik Süresi: 31.05.2024 Kodlar lastminute.de üzerinden kullanılıp Türkiye ve Yurtdışı rezervasyonlarında kullanılabiliyor. Lastminute.de üzerinden fiyatlara bakabilirsiniz kodlarla ilgili detaylı bilgi şu sayfada mevcut: ucuza uçak Hotel İndirim Kampanyası - 30€ - Seyahat Masrafını Azaltan Blog https://ucuzaucak.net/hotel-indirim-kampanyasi/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün