Şimdi Ara

Late gamede kasarsa en rahat imba olabilen hero. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilizyon hero yoksa. Ormanda razora yakalanmayin aklinizi alir ataginizi eksilere dusurur kendisine ekler ultiyle combatiniz 5 saniye surer

• Bence ölümsüz olacak tek hero phantom lancer. "We outnumber you. We outnumber all." Çok vurmanın, hızlı vurmanın, hatta cleave damage'ın ve aoenin bile sökmeyeceği ender bir hero. Truesight demeyin, o zaten çöp, çünkü siz aslını öldürene kadaaaaar... Biraz iddialı oldu, ama bende kuyruk acısı olmuş olabilir.

• chaos knigh, void, phantom lancer, alchemist, uzar gider
  • Spectre. Hem carry hem tank görevi var. Damage return özelliğiyle en sağlam carrylere kök söktürür.
  • İntler hariç carrylerin hepsi.

• pl
  • bu sorunun cevabı çok açık şekilde ursadır.istediğin kadar ez çırp hiç lvl kaybı yaşamıyor.o bakımdan karşı takımda ursa var ise kazandık diyebilmek zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi km87 -- 18 Nisan 2013; 13:42:40 >
  • En mantikli cevap Ursa ama ben bir Lanaya'nin, bazen Sniper'in, cogu zaman Drow'un karsi takimi delip gectigini gordum.
  • ursa, pa gibi herolar late gamede işe yaramaz tek stun 2-3 saniye takım halinde dalsalar erir giderler. late gamede bana göre en iyi herolar; void,chaos knight,lycan,alchemist,spectre,pl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 19 Nisan 2013; 19:25:40 >
  • Sven kasarsa bkb ile durdurulamayan bir herodur

• morphling dememis kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

ursa, pa gibi herolar late gamede işe yaramaz tek stun 2-3 saniye takım halinde dalsalar erir giderler. late gamede bana göre en iyi herolar; void,chaos knight,lycan,alchemist,spectre,pl

bkb+taras+vlad ursayı baya sağlamlaştırıyor.tek başına roshu domine etmeside cabası!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 20 Nisan 2013; 0:16:58 >
  • Antimage,lycan,pl,Pa bu herolar late gamede bezdirir. Oldum olası sevmem bunları
  • Mortred,Lanaya,Morphling,Void,Lycan,Destroyer,Sniper(2vs5 maç almıştım)
  • PL , Morph
  • PL, druid, PA, Lycan, chaos, alchemist
  • naix pl slardar void storm

• PA, Sniper, Lanaya, Drow, QoP, Storm, Lone Druid, Naga,Ursa,Lifestealer,Morphling ...........
  • Zeus,lycan,sniper
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.