Şimdi Ara

LAWBREAKERS | ANA KONU | ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgay007

Ow un bir kisiligi var karakterle oynarken insan arasinda onunla bag hissediyor, bunda o yok 3. Sinif hollywood aksiyon filmi gibi her yerde patlama falan.

...Ow un bir kisiligi var karakterle oynarken insan arasinda onunla bag hissediyor...

umarım oyun olduğunun farkındasındır, oyunu oynarken kendini hanzo zannedip duvara tırmanmıyor, tracer gibi "Cheers, love! The cavalry's here" diye umarım bağırmıyorsundur ortalıkta
  • Ya bu uçma kaçma olayından ne buluyorlar millet sıkıldı artık fütüristik temadan adam akıllı shooter ne zaman gelecek bu nesile?
    Overwatch ve R6 dışında bana kalırsa koca bir çöplük oldu bu nesil.
    R6 zaten inanılmaz sorunlu çıkmıştı ki hala devam ediyor 2 yıl olacak adamlar Operation Health diye bir şey çıkıyor.
  • İyi ki bir overwatch tuttu tamam artık çakmalarını görür dururuz.
  • Oyun bugün oynamaya açıldı, ayrıca beta da olmayan yeni bir hero da geldi.
  • Sunucu performansı bakımından kötü bir açılış yaptı. Dün gece bir iki el oynadım. Herkesin pingleri yüksekti ve kare atlamasi yaptı durdu. Betadaki performansı arattı resmen.

İLAVE :

Yapımcı halen sorunu çözmekle uğraşıyor. Beta da böyle sorunlar olmamıştı halbuki. İlginç.
    http://forums.lawbreakers.nexon.net/discussion/5663/launch-known-issues

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 9 Ağustos 2017; 12:19:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu tabanı şimdiden alarm verir vaziyette. Adam bulamıyor, maçtan adam çıkınca yerine koyamıyor. Bugün 3 maç attım ama hiç tat alamadım.
  • Oyunu oynayan varmıdır? Pek beklenen ilgiyi görmedi sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.