Şimdi Ara

LAZ ROVER :) VW İÇERİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel olmuş ama bee,öyle demeyin
  • Zamaatkar isi. Ama muhabbetlerden bir sürü fıkra çıkar. Araç dört yetmiş boyunda ve bir seksen boyunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna birkaç kat daha vernik atılırsa ilk yağmurda şişmeyebilir belki.

Ama sonrakileri garanti edemem.
  • Emeğin olduğu yerde tasarımı fonksiyonu herşeyi boşveririm daha fazla maddi duruma sahip olupta yapamayanlar utansın.
  • Yat verniği kullanılırsa sorun olmaz. Bir de emprenye uygulanırsa gayet sağlam olur.

Ekleme: Ahşap uzmanı değilim, geyik yapıyorum. Yukarıda yazdıklarımda yanlışlar da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 15 Şubat 2013; 9:06:40 >
  • Kazalarda kırılan parçaların insana batması, verimlilik gibi konulara değinmeyeceğim. Gerçekten emek vermiş ve kendine has bir çalışma olmuş. Helal olsun diyorum.
  • helal olsun okadar uğraşmış gayetde güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmur işi sakat karadeniz de binilmez bu arabaya :D
  • Güzel görünüyor. Koleksiyonerlere 10 milyon TL'ye satılabilecek bir araç
  • park sensörü varmı acaba....
  • motor ve egsoz sıcaklığına nasıl dayanacakmış ahşap yapı anlayamadım, yanar o araç
  • kim ne derse desin adam uğraşmış emek vermiş. Ayakta alkışlanacak birşey yapmış bence. Zamanında böyle insanımız olsaydı biz şuan 10.000 tl lik arabalara üç dört katı para vermezdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Buna birkaç kat daha vernik atılırsa ilk yağmurda şişmeyebilir belki.

Ama sonrakileri garanti edemem.
    Yağmurda şişer diyorsunuz da, çok eski gemiler ahşaptı. O günkü bilgi ve teknikle ahşap gemi yağmuru geçtim, tuzlu deniz suyunda bile yüzebiliyorsa, bence korku yağmur olmamalı.

Ha ısınan motor yangın sebebi olur mu bilmem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.