Şimdi Ara

Lazca Konuşan Navigasyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
15.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HolyAngelic

Buyrun Ses Dosyaları

http://depositfiles.com/en/files/2ugdbn551

Kafaya taktım,bunu ovimapsa uyarlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Orijinalden alıntı: HolyAngelic

Buyrun Ses Dosyaları

http://depositfiles.com/en/files/2ugdbn551

Kafaya taktım,bunu ovimapsa uyarlıcam

bekliyoruz senden bunu walla gülmekden yıkıldım :D:D

• ovi maps ses dosyaları hangi uzantıda telden göremedim pc de değilim su an da :)
  • Bu lazca değil bizim buraların ve daha doğu tarafın ağzı.
  • hiz SInIRINI gectin D..OKU yedin oglum

on nümeroymus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e1ektronick -- 25 Aralık 2010; 20:23:34 >
  • Görmüştüm geçen gün çok iyi
  • Sadece Ovi haritalar ile bunun sesleri değişcek adı ile ovinin ismi olcak. Mesela 40m atıyorum ali ise; ovide veli ise veli yapıp oviye atıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertTUTER -- 25 Aralık 2010; 20:45:22 >
  • cities klasörüne mi atıccaz napak ya dosya vermişsiniz nasıl yapılacağını söylememişsiniz
  • laz espirileri yapan olsa yolda giderken
  • bizim milletimiz bunun lazca olmadığını ne zaman anlayacak çok merak ediyorum
  • komikmiş hakikaten....

bu arada bu karadenizli şivesi, lazca değil... bu şive bile ilden ile köyden köye değişir kaldıki lazca başkabir dil dir. kürtçe gibi yani, rizenin pazar ilçesinden artvine kadar günlük hayatta insanlar fazlasıyla lazca konuşur hatta yaşlılar pek türkce konuşmaz bile herkes trabzon u kople laz zanneder ama öyle değildir trabzonda atadan dededen lazca bilen yani laz olan çok ama çok küçük bir nüfustur günlük hayatta rastlayamayacağınız kadar az yani....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

komikmiş hakikaten....

bu arada bu karadenizli şivesi, lazca değil... bu şive bile ilden ile köyden köye değişir kaldıki lazca başkabir dil dir. kürtçe gibi yani, rizenin pazar ilçesinden artvine kadar günlük hayatta insanlar fazlasıyla lazca konuşur hatta yaşlılar pek türkce konuşmaz bile herkes trabzon u kople laz zanneder ama öyle değildir trabzonda atadan dededen lazca bilen yani laz olan çok ama çok küçük bir nüfustur günlük hayatta rastlayamayacağınız kadar az yani....

+ 100

Bir laz olarak hep bundan yakınmışımdır.En sonunda başkalarına da rastlamak beni mutlu etti nedense :))

Nokia telefonu olanlar için Ovi Store'da Kendi Sesiniz diye bir program var.İstediğiniz gibi kendi sesinizle Ovi Maps seslerini değiştirebiliyorsunuz.

• bunu yapacam arkadaslar ;) bekleyun sadakallahülazim :D
  • ben sesleri değiştirdim bi kaç ı kaldı onlarıda yapamadim çünkü uyuşmayan sesler var. Mesela ovi bir sonra ki sesi laz diye adlandırılan ses den karşılığı yok ama diğer dosyalar yaklaşık 96 tanesi falan tamam pc den girsem eklerim de telden zor okuyo :)
  • bekliyoruz sedrix.....
  • takipteyim...
  • çok gzel navigasyonmuş arada gülmek lazım
  • indirdim biri nasil yapcagimizi anlatsada halletsek su isi
  • sorunsuz yaptım diyorum bi bakıyorum. Simdi sola dönün diyecek ken simdi diyo garip sesler çıkıyo. Tek tek dinliyorum ses dosyalarini sorun yok. Bu arada maps dosyalarinin uzantısı wav.
  • link ölmüş ses dosyası acil lazım tomtom xxl ıma yüklüycem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.