Şimdi Ara

Lazer Yazıcı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mondschein66

quote:

Orijinalden alıntı: ttt66

quote:

hocam sizin dediginiz muadil ( yan sanayii ) tonerdir. size sadece toz lazım. eskiden sobaların bacasında olan siyah toz gibi.şişede siyah toz var. onu tonerdeki tıpadan içeri döküp dolum yapacaksın.

örnek link

http://urun.n11.com/toner/brother-tn-1040-hl-1111-1112-dcp-1511-mfc-1811-1815-toner-tozu-P63341517

anladım. pek bilgim yok da ben toneri tozun kendisi sanıyordum. o parçanın adı tonermiş :D o zaman 30 liraya 7-8 bin çıktı güzel baya. bir de bir siteden baktım da yazıcının yanında usb kablosu gelmiyormuş. nasıl bir kablo gerekiyor bu yazıcı için?

standart yazıcı kablosu derseniz herhangi bir bilgisayarcıdan veya teknosa, bimeks, vatan vs den de alabilirsiniz. ( 5 liradan fazla değildir ) ben aldıgım zamanda kablo cıkmıstı şimdi durum nedir bilmiyorum.

320 gram tozla muhtemelen 10 binden fazla cıktı alabilirsiniz

anladım çok teşekkürler. başını ağrıttım biraz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CS-GO

quote:

Orijinalden alıntı: ttt66

quote:

hocam sizin dediginiz muadil ( yan sanayii ) tonerdir. size sadece toz lazım. eskiden sobaların bacasında olan siyah toz gibi.şişede siyah toz var. onu tonerdeki tıpadan içeri döküp dolum yapacaksın.

örnek link

http://urun.n11.com/toner/brother-tn-1040-hl-1111-1112-dcp-1511-mfc-1811-1815-toner-tozu-P63341517

anladım. pek bilgim yok da ben toneri tozun kendisi sanıyordum. o parçanın adı tonermiş :D o zaman 30 liraya 7-8 bin çıktı güzel baya. bir de bir siteden baktım da yazıcının yanında usb kablosu gelmiyormuş. nasıl bir kablo gerekiyor bu yazıcı için?

Elime ulaştı yazıcı ve içinden bilgisayara bağlamak için kablosu çıkıyor. Güç kablosu tümleşik zaten.

alacağım sitede altta belirmişler de ama normalde çıkması gerekiyor dediğin gibi.

• Brother 1211 modelini 25 tl mobile aninda indirim ve bkm ekspress 30 tl uzeri 20 tl iade kombosuyla 184 tlye aldim.http://urun.n11.com/lazer-yazici/brother-hl-1211w-lazer-yazici-kablosuz-P46887808

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Brother 1211 modelini 25 tl mobile aninda indirim ve bkm ekspress 30 tl uzeri 20 tl iade kombosuyla 184 tlye aldim.http://urun.n11.com/lazer-yazici/brother-hl-1211w-lazer-yazici-kablosuz-P46887808

Ayni yazici tek farki kablosuz cikti alabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Brother Hl-1111 sipariş ettim 170₺'ye.

Hayirli olsun dolumda sorun olursa pm atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    mürekkep püskürtmeli yazıcımın orjinal kartuşu 1 hafta bile çıktı almasam donuyordu. Ayrıca wifi desteklemiyordu. Artık tabletler,cep telefonları sayesinde kablosuz çıktı alabilmenin rahatlığı tartışılmaz. İşimin büyük kısmını note cihazımla hallediyorum ama çıktı almak büyük sorundu. Kendime mail atıp öyle çıktı alabiliyordum.

Bu yazıcı hakkında hayli olumlu yorumlar okudum. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz.
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler halledemezsem yardım isterim.
  • Bu yazıcıda çip var mı dolum yapılabiliyor mu ? Haricen toner değiştirmeyelim.

Banada tarayıcılı dolum yapılabilen yazıcı lazım
  • 78erhan78 kullanıcısına yanıt
    Çip yoki dolum yapılabiliyor. Tarayıcısı yok sadece siyah beyaz çıktı alınıyor.
  • quote:

Çip yoki dolum yapılabiliyor. Tarayıcısı yok sadece siyah beyaz çıktı alınıyor.

Tarayıcı olan ve dolum yapılabilen wifi li yazıcı lazım bana sadece brother MFC1911W bulabildim bir fikriniz var mı yarın acil yazıcı almam lazım.
  • 78erhan78 kullanıcısına yanıt
    Maalesef pek bilgim yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.