Şimdi Ara

LC BEKO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LC Beko 19000 btu klima hakkında bilgisi olanlar yardım edebilirmi. Isıtmada 51 ile 56 derece arasında değişken bir üflemesi var acaba neden kaynaklanıyor.Birde soğutmada 1 saatte 1.5 ısıtmada ise 2kw elektirik harcıyor aradaki bu farkı teknik servise sordum bişey anlamadılar kablodan falan olabilir dediler. Bilgisi olanalar lütfen beni bilgilendirin.

• neden bu kadar komik geldi sana onu anlamadım..ikincisi de LC sanırım LG'den bahsediyosun..
  • agız üfleme sıcaklıgı verdiginiz gibi ise normal kışın daha fazla elektrik çeker buda normal

51-56 dereceler arası gezinmesi dış ünite fanının durması ve kalkış yapması ile alakalıdır normaldir kafanıza takmayın bendekide aynı
  • Sağol arkadaşım verdiğin cevap beni tatmin etti ama kafama takılan şu beko nun A sınıfı kliması 1 saatte 1.75kw elektirik harcarken benim aynı 19000 BTU luk klimam 1.5kw elektrik harcıyor aslında güzel bişey fakat bi anlam veremedim.
  • Arkadaş çok güleryüzlü bir insan herhalde soruda da cevapta da gülüyor.Gülmek iyidir neyse Allah hep güldürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteefe

Sağol arkadaşım verdiğin cevap beni tatmin etti ama kafama takılan şu beko nun A sınıfı kliması 1 saatte 1.75kw elektirik harcarken benim aynı 19000 BTU luk klimam 1.5kw elektrik harcıyor aslında güzel bişey fakat bi anlam veremedim.

sayın arkadaşım odanın büyüklügü,tavan yüksekligi,çalıştırma şekli,odanın yalıtımı,odanın baktıgı yön(kuzey,güney gibi)bunlar hep etkendir yada tersi olsa idi degilmi iyi akşamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Arkadaş çok güleryüzlü bir insan herhalde soruda da cevapta da gülüyor.Gülmek iyidir neyse Allah hep güldürsün

heralde öyle bi durum var aminn diyelim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel açıklamışsın sağol. Benim demek istediğim direkt çalışma modunda bu verileri buldum yani otomatik yapmadan. (1 saat kesintisiz) Söylemiş olduğun etkenler direkt çalışmada etkili olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteefe

Güzel açıklamışsın sağol. Benim demek istediğim direkt çalışma modunda bu verileri buldum yani otomatik yapmadan. (1 saat kesintisiz) Söylemiş olduğun etkenler direkt çalışmada etkili olurmu?

arkadaşım buradan tam anlam vermek zor birincisi ikiside aynı klimamı aynı derken şunuda düşünün bende ve arkadaşımdada 19000 btu klima var üzerlerinde yazan degerler farklı bundan olabilir ikiside teknik anlamda aynı klima degildir,tutki aynı klima bunun filtre temizligi ile bile alakası dış ünite temizligi ile bile alakalı buradan ancak bu kadar fikir yürütebiliyorum eger klimanız ınverter olsa idi daha farklı şeyler söyleyebilirdim

NOT:içindeki gaz basıncından bile fark eder iyi akşamlar
  • Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gayet iyi anladım servislerde böyle detaylı anlatsa ne kadar faydalı olacak. Hayırlı akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.