Şimdi Ara

Lc-Power 600W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/lc-power-600w-650w-max-80-bronze-sertefikali-v2-3-guc-kaynagi_30.016.1506.0006.htm#tabs

Bu ürüne rastladım geçenler de ... oldukça ucuz tam benim bütçeme göre...

AMD Phenom II X2 550 BE 3.1GHz ( 4 . çekirdek açık olacak )

Asus M4A785TD-V Evo

Kingston 6GB DDR3 1333MHz CL9 Triple Kingston (3*2GB)

HD 5770 Ekran kartı

sizce bu sistemi stabil olarak çalıştırır mı ?

• çalışır çalışmasınada bu yazdığınız sistemi aldınızmı ? yoksa almayımı planlıyorsunuz ? eğer almayı planlıyorsanız amd anakartlar henüz çift kanal bellek kullanmaktaldırar.
  • O sistemden 2 tane çalıştırır Tavsiye ederim
  • Fiyatına göre cok iyi değerler vaad eden bir psu,verimliliğide oldukca iyi,sistemine fazlasıyla yeter.Aynı fiyata 500w almaktan cok daha iyi.
  • teşekkür ederim herkese...

daha almadım ama daha ucuz anakart tavsiyesi de alabilirim,öğrenciyiz sonuçta :)

1 soru daha sormak istiyorum...OC yapabilirim işlemciye 3.6 ghz felan ... onun için de yeter mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodf3sT -- 6 Mayıs 2010; 0:35:55 >
  • Anakart tavsiyesine pek ihtiyacın yok sectiğin anakart oc icin ideal ve güzel işlemcinde aynı şekilde.Sadece üstte ram konusunda sıkıntı var gibi göründü 3x2gb şeklinde aldığınız için. Oc için ramde önemlidir soğutucusu olan ramlerden alın ve size 2x2gb lık ram yeterli gelir diye düşünüyorum.

Sisteme 350-400w lık kaliteli psu da yeter oc'lu için.Boşa endişelenmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 6 Mayıs 2010; 2:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Fiyatına göre cok iyi değerler vaad eden bir psu,verimliliğide oldukca iyi,sistemine fazlasıyla yeter.Aynı fiyata 500w almaktan cok daha iyi.

Fiyatına göre çok iyi degerler vaad etmiyor hocam. Psu , zaten aynı fiyata satılan 500W lık psu lar kadar 12V deger verebiliyor.
    Bu yüzden bu fiyatta zaten. Ama 80+ verimli ve sessiz fanı var diye bu fiyata tabiki alınabilir.

Bu psu nun 12v den kombine verdigi max deger 32A= 384W yani 12V ten toplam akımın %64 ünü veriyor.
    High Power 500W psu nun 12v den kombine verdigi max deger 31A= 372W yani 12V ten toplam akımın %75 ini veriyor.

Fiyatları aynı , Sertifikası için tabiki alınabilir.

Sistemide sorunsuz taşır , HD5770 CF yapılabilir.

• herkese çok teşekkür ederim :) 3-4 gün içinde sipariş ediyorum
  • Bende var, açıkçası ses çıkıyor kasadan, ama bunun nedeni ekran kartıda olabilir, sıkıntılı şu an çabuk ısınıyor garantiye vericem, ama psu danda olabilir.
  • bu psuda yüksek akım, düşük akım, kısa devre, yüksek sıcaklık korumaları mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

bu psuda yüksek akım, düşük akım, kısa devre, yüksek sıcaklık korumaları mevcut mu?

Şuan bu sorunun cevabına ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

quote:

bu psuda yüksek akım, düşük akım, kısa devre, yüksek sıcaklık korumaları mevcut mu?

cevap vereyim sadece iki koruma mevcut yüksek akım ve kısa devre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

quote:

cevap vereyim sadece iki koruma mevcut yüksek akım ve kısa devre.

yani bi düşük akım yok peki hocam bu büyük bir eksi mi ?

• teknik konu hakkında bilgim yok. LC powere mail atın hemen cevap veriyorlar. sitelerinde tam bilgi mevcut değil. şeffaf bir anlayışla üretilen bir psu olsa özellikle bu kısımdaki bilgiler açıkca belirtilir. geçiştirilmiş gibi bir izlenim verdi bana.

bence siz lcpower'e mail atın cevap hemen geliyor.
  • peki hocam teşekkür ederim sabahtan beri 150 liraya alınabilecek en yi psu yu araştırmaktan çorba oldum
  • pm attım.
  • seasonic s12II 520w almaya karar verdim
  • lc-power 550 watt kullandım bulaşmayın patladı bendeki,neyseki sisteme birşey olmadı,seasonic doğru seçim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.