Şimdi Ara

[SATILDI] LC6850M LC POWER 850 WATT 80+ GOLD TAM MODULER PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 LC6850M LC POWER 850 WATT 80+ GOLD TAM MODULER PSU

Ürün 5 temmuz 2023 te alınmıştır. Ürün sistemi sorunsuz çalıştırmaktadır. Sadece bazı psular gibi yükte biraz çalıştını belli etmektedir.

Sessiz bir ortamda duyulabilmektedir.

Kullanacak kişi sistemde kulaklık kullanıyor veya kullandığı ses sisteminin sesini bir parça daha açabiliyorsa sorun yok. Zaten çoğu psuda yük altında bu tip şeyler var. Boşta hiç sıkntı yok.

Ben rx 6900xt ve 4070 ti ile denedim için özellikle 6900 xt ile biraz sesli daha alt sınıf ekran kartı ile daha az ses olur. Oyunlarda evet az sesli ama stress testinde sadece fan rüzgar sesi var o da normal.

Psuda 2 adet 8 pin işlemci psu güç kablosu vardır - 6 adet 8 pin ekran kartı çıkışı yani 3 adet 2 şer çıkışlı kablo vardır. 850 watt gold tam moduler psudur.

Dedim gibi sistemi sorunsuz çalşıtırıyor reset atma kapanma gibi sorunlar yok biraz sesli çalışıyor diye yükte, fiyatı baya bir uygun tuttum elden çıksın evde yer kaplamısın diye. Onun için daha pazarlık yok tek fiyat.

Fiyat: 1399 TL

Almak isteyenler İstanbul Ataşehir / Kozyatağından elden veya alıcı ödemeli kargo şeklinde alabilirler. Ayrıca kargo kutusu da elimde mevcuttur bir sorun olmaz kargoda.

Almak isteyen pmden ulaşabilir. Ürünün sorunsuz sistemi çalıştırdığı resimde mevcuttur lc power takılı sistemde. Aynı resim satılık kasa ilanmdan alınmıştır yeni resimdir. Lianli Kasa ile birlikte alınırsa biraz daha uyguna verecem ikisini , kasada bir sorun yoktur Lianli lancool II mesh siyah kasa dükkanıma bakabilirsiniz. Resimde görülen kasadır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1399 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Mesaj attım acil bakar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMK46 M kullanıcısına yanıt
    Yanıtladm 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ürün tarafımca alınmıştır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psu yukarda mesajı bulunan @MMK46 nickli arkadaşımza coolermaster kasa ile birilikte satılmıştır hayırlı olsun.

Ürünler bugün öğlen kargoya verilecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.