Şimdi Ara

LCD alacagım yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar LCD alacagım ama uzun zamandır karar verememıstım sonunda bu modelı almayı dusunmeye basladım.hepsiburada ya bakıyorum bumodel icin 20.1' diyor baska sitelerde 20' olarak gosteriliyor buna bir anlama veremedim.
    bu monitorun gorulebilir ekranının uzunlugu 19' (normal)ten uzun mudur bu resimdeki wide oldugu icin genişlik olarak sorun yok zaten. aranızda bu modelı kullanan arkadas varsa bir kac cümle ile yazarsa cok tesekkur ederim.

# Ürün : L204WT-BF 20.1'' LCD MONİTÖR, 5ms, SİYAH
    # Ürün Kodu : LG.MON.L204WTBF.01
    # PARLAKLIK : 300cd/m2
    # KONTRAST ORANI : 2000:1
    # TEPKİME SÜRESİ : 5 ms
    # Yan Bakış Açısı : 160
    # Düşey Bakış Açısı : 160
    # ÇÖZÜNÜRLÜK : 1680x1050
    # YATAY/DİKEY FREKANS : 30-83 kHz / 56-75Hz
    # VİDEO SİNYAL TİPİ/KONEKTÖR : RGB Analog - Digital / 15Pin D-Sub - DVI-D
    # GÜÇ BESLEMESİ/TÜKETİMİ : AC 90~264 V(47~63Hz) / <45W(Normal) <1W (Bekleme) <1W (Kapalı)
    # BOYUTLAR/AĞIRLIK : 466x384x226 mm
    # MULTIMEDIA : Flatron f Engine : Movie,Text, User, Normal
    # ERGONOMİ : Tilt :
    # DESTEKLEDİĞİ STANDARTLAR : TCO''''03,FCC-B,CE,UL,cUL,TUV-GS,SEMCO,EPA Energy Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatmagic -- 2 Temmuz 2007; 1:16:46 >

• 22" fiyatına çok yakın.Bence 22" almalısın.
  • Tabiki Samsung 226Bw
  • lcd fena değil ama tepki süresi 5 olması çok fazla bana göre..bence biraz daha sık samsung 226 bw al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: subzero_eren

lcd fena değil ama tepki süresi 5 olması çok fazla bana göre..bence biraz daha sık samsung 226 bw al derim

tamamen katılıyorum 226bw aldım mütiş memnunum yaa şuna bak yayla gibi ekran ueheuh:D:D:D
  • Bence 20" ws bir lcd monitor alacaksan kesinlikle Samsung 206 Bw yi incele bugun gittim gordum çok ii bir monitor arkadasıma onermiştim bende Lg 1960 tr - bf var o da bu monitorden alacaktı ama hiç bir yerde kalmadıgı için almadı .Samsungun 206 bw sini gidip beraber inceledik gerçekten çok ii bir lcd eger ws ise kesinlikle bu lcd yi incele ve al pişman olmazsın bence .
    İyi gunler .
    quote:

Orjinalden alıntı: deatmagic

arkadaslar LCD alacagım ama uzun zamandır karar verememıstım sonunda bu modelı almayı dusunmeye basladım.hepsiburada ya bakıyorum bumodel icin 20.1' diyor baska sitelerde 20' olarak gosteriliyor buna bir anlama veremedim.
    bu monitorun gorulebilir ekranının uzunlugu 19' (normal)ten uzun mudur bu resimdeki wide oldugu icin genişlik olarak sorun yok zaten. aranızda bu modelı kullanan arkadas varsa bir kac cümle ile yazarsa cok tesekkur ederim.

# GÜÇ BESLEMESİ/TÜKETİMİ : AC 90~264 V(47~63Hz) / <45W(Normal) <1W (Bekleme) <1W (Kapalı)
    # DESTEKLEDİĞİ STANDARTLAR : TCO''''03,FCC-B,CE,UL,cUL,TUV-GS,SEMCO,EPA Energy Star

• quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Bence 20" ws bir lcd monitor alacaksan kesinlikle Samsung 206 Bw yi incele bugun gittim gordum çok ii bir monitor arkadasıma onermiştim bende Lg 1960 tr - bf var o da bu monitorden alacaktı ama hiç bir yerde kalmadıgı için almadı .Samsungun 206 bw sini gidip beraber inceledik gerçekten çok ii bir lcd eger ws ise kesinlikle bu lcd yi incele ve al pişman olmazsın bence .
    İyi gunler .
    quote:

Orjinalden alıntı: deatmagic

arkadaslar LCD alacagım ama uzun zamandır karar verememıstım sonunda bu modelı almayı dusunmeye basladım.hepsiburada ya bakıyorum bumodel icin 20.1' diyor baska sitelerde 20' olarak gosteriliyor buna bir anlama veremedim.

doğru söylüyor
    hem samsung 206bw nin özellikleri sizin beğendiğiniz LG den daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  LCD alacagım yardımcı olun

HP LP2065 20.1" 8ms LCD MONİTÖR EF227A4

Yabancı sitelerde panelin satılan bölgelere göre S-IPS veya MVA olduğu belirtiliyor.

Yorumlar ve monitörün resimleri
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824176053

Bizde 655,00 USD + KDV
    KDV Dahil 1.014,74 YTL / 1.014.740.000 TL Hepsiburada.com'da

HP LP2065 Panel Monitör, en gelişmiş özelliklerle birlikte performans arayan, grafik ağırlıklı çalışmalar yapan kullanıcılar için kusursuz bir seçenektir. 1600 x 1200 değerlerine kadar çıkan çözünürlük, 20,1 inç görüntülenebilir ekranda görsel bir netlik elde edilmesini sağlar. Bu eşsiz monitör aynı zamanda kullanıcıya süper ince çerçeveler, birden çok giriş, hızlı tepki zamanları ve yerleşik bir USB hub''ı gibi pek çok gelişmiş özellikle birlikte sunuluyor.

Gelişmiş özellikler
    HP LP2065, ekstra parlak ekranı, 800:1 yüksek kontrast oranı ve 178 derecelik izleme açılarıyla HP ürün yelpazesindeki ürünler arasında en etkileyici performansı sunuyor. Parlama önleyici kaplaması ve titreşimsiz görüntüsüyle TCO 03 standardının zorlu şartlarını karşılayan bu monitör, gözlerin daha az yorulmasını sağlıyor. Yeni HP Display Assistant yazılımı, denetim ayarları ve güvenlik/demirbaş yönetiminin ekran menüsü yerine masaüstü bilgisayarınızın DDC/CI protokolü üzerinden yapılmasını sağlıyor.

Kullanımı kolay işlevler ve üstün ergonomi
    Dikey ve yatay izleme için eksen üzerinde 90 derece döndürme özelliği olan yüksekliği ayarlanabilir taban sayesinde, rahat bir izleme için ekranın göz hizasına getirilmesi artık daha kolay. Monitörün dört kenarındaki süper ince çerçeveler, büyük miktarda veri ve bilginin panoramik olarak izlenebilmesi için birkaç panelin "döşeme" şeklinde yerleştirilmesine olanak sağlıyor.

Yerleşik yatırım koruması
    HP LP2065 gelişmiş bir esneklik sunulabilmesi için, çeşitli çevre birimleriyle uyumluluğun basit şekilde sağlanmasına olanak tanıyan yerleşik bir USB hub''ı, HP Panel Hoparlör Çubuğu (ayrı olarak satılır) gibi çeşitli girişlerle birlikte sunuluyor.

Çok yönlü yeni tasarım özelliği
    Yeni HP Hızlı Serbest Bırakma mekanizması, monitörü çeşitli sehpalara, dirseklere ve VESA ile uyumlu diğer aygıtlara takmak için güvenli ve kullanımı kolay bir montaj çözümüdür. Mağaza içi vitrinler, ofis resepsiyon alanları, ticari fuarlar ile tıbbi ve kurumsal düzenlemeler için idealdir.

Kalite ve güvenilirlik
    HP LP2065, üç yıllık garantisinin yanı sıra dünya çapındaki 160 ülkede bulunan 65.000 BT uzmanının sunduğu kapsamlı HP servis ve desteği ile sunulmaktadır.

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Türü Aktif Matriks TFT (ince film transistör); parlama önleyici ve statik önleyici kaplamalar
    Görüntülenebilir resim alanı 20,1 inç diyagonal
    Izlenebilir açı 178° yatay, 178° dikey
    Parklaklık 300 nit
    Karşıtlık oranı 800:1
    Yanıt hızı 8 ms (griden griye)
    Nokta/Piksel vuruşu 0,255 mm
    Renk derinliği desteği 16,7 milyon renk
    Sıklık Yatay frekans: 30-94 kHz (VGA), 30-92 kHz (DVI), Dikey frekans: 48-85 Hz (VGA), 30-92 kHz (DVI)
    Çözünürlük 1600 x 1200 (60 Hz) (yerel), 1600 x 1200 (75 Hz) (analog), 1600 x 1200 (60 Hz) (dijital) değerlerine kadar tüm VESA modları
    Giriş sinyali İki konektör, ikili DVI-I (VGA analog ve dijital)
    Video kablosu İki adet VGA'dan DVI-I'ya ve iki adet DVI-D'den DVI-I'ya (kablolar dahildir)
    Kullanıcı denetimleri (ekranda görüntüleme) : Parlaklık, karşıtlık, yerleştirme, renk derecesi, bağımsız renk kontrolü, seri numarası görüntüleme, tam ekran çözünürlüğü, saat, saat fazı, video resim içinde resim (boyut ve konum), girdi seçimi (1 ve 2 girdileriarasında değiştirme için ayrı doğrudan erişim tuşları içerir), fabrika ayarlarına sıfırlama
    Façeta genişliği 13 mm sağ ve soldan, 14 mm üstten, 15 mm alttan
    Temel özellikler –5° - 25° dikey eğim, ±45° dönüş, döndürme/yatay dönüş, 13 cm yükseklik ayarı, çıkarılabilir taban
    Kendi kendine çalışan USB 2.0 hub'ı : Bir bilgisayar, dört aygıt USB 2.0 Hub bağlantı noktası (kablo dahil)
    Güç Tüketimi 75 watt maksimum, 55 watt (USB bağlantı noktaları hariç), 70 watt (tüm USB bağlantı noktaları dolu) tipik
    Güç kaynağı Otomatik yayılma, 90 - 132 VAC ve 195 - 265 VAC, Dahili güç kaynağı, 50 - 60 Hz (yerleşik güç kaynağı)
    Güç Tüketimi, Beklemede 2 vatt

• kesinlikle 206bw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.