Slm, ViewSonic 28" monitor almayı planlıyodum ona o o kadar para vericeğime 32" yada daha büyük hissi vveren lcd gozluk alsam mı fikrine kapıldım.Acab hiç kullananınız var mi ? Çözünürlüğü zartı zurtu nasıldır ? Sırf oyun amaçli diil normal sürekli monitor kullanır gibi kullanmayı planlıyorum, gözleri çok yorar mı hatta bozar mı ? Eğer kullandığığınız ya da bildiğiniz iyi bir marka varsa tavsiyede bulunabilir misiniz ?
Bence hiç bulaşma. Gözlerini bi zararı elbet olcaktır sürekli kullanım için.Sanırsam o gözlükler yolculuk sırasında filan kullanım için.Asıl amacı günlük kullanım değildir.Ayriyetten arkadaşlarınla toplanıp film filan izlemeye kalkınca ne olacak ? bi kişi izler diğerlerine anlatır artık İmkanın varsa 28" al lcd rahat ol
bende var lcd gözlük gayet memnunum mp4 ve ps2 oynarken kullandım pcde denemedim
quote:
Orjinalden alıntı: floods
bende var lcd gözlük gayet memnunum mp4 ve ps2 oynarken kullandım pcde denemedim
Marka ve model nedir acaba ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme