LCD monitör kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, babamın işi gereği internet sayfaları hazırlıyor ve bunu şimdiye kadar 17" monitörde 1024*768 çözünürlükte yapıyorduk. Haliyle monitörüm eskidi ve yeni bir monitör almam gerekiyor (yazılar flulaştı ekranda focus bozuldu).
Sorum şu ekran çoğu zaman 1024*768 de kullanılacak zaten bu durumdan dolayı anladığım kadarıyla wide lcd leri otomatikman elemek zorunda kalıyorum. E almışkende 19" olsun istiyorum ama buradaki problem hepsinin 1280*1024 e kitli olması. Duyduğum kadarıyla çözünürlük düşürülünce görüntü bozuluyor ve çirkinleşiyormuş. Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir? Site dizayn eden arkadaşlar varsa onlarda yardımcı olurlarsa sevinirim. Saygılar.
tüplü monitörde bi sorun olcagını sanmam ben 22" kullanıyorum onda çözünürlügü iyice düşürüyorum bi problem olmuyor
işte bende olmuşken artık lcd olsun masanın üstü biraz rahatlasın diyorum arkadaşımda samsung 997bw var maşallah 37 ekran tv den büyük kasası
arkadaşlar yok mu yardımcı olacak bi babayiğit
lcd lerin çözünürlükleri bellidir. ideal çözünürlükleri dışnda çalıştırdığınızda pixellerin ekrana(lcd üzerindeki pixel dağılımına) uymamasından dolayı yazılar net gözükmeyecektir. 1280 x 1024 çalışıp istediğiniz zaman 1024 x 768 e düşüp çalışmanızı kontrol edebilirsiniz. ikisininde birbirine karşı avantajlı olduğu yerleri var ama zamanla lcd teknolojisi crt ye karşı üstünlüğü sağlayacaktır. crt lerin dönemi yavaş yavaş kapanıyor. forumda bu konuyla ilgili binlerce mesaj var.
daha büyük çözünürlükte çalışmak her zaman avantajlıdır. 1024*768'e niye takıldınız anlamadım. ben sizin yerinizde olsam 22 inch wide lcd alırım, 1680*1050 çözünürlüklü. 1024*768 günümüz standartlarına göre oldukça düşük bir çözünürlük.
not: lcd'lerin native çözünürlüğü dışına çıkarsanız görüntü kalitesi düşer.
arkadaşlar genelde tepkime hızından söz edilir.siz nasıl seçiyorsunuz LCD monitörü.bilgi vermenizi rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme