Şimdi Ara

Lcd Monitör ile WoW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacaksan benqnun 19"lik çok güzel 2ms'lik monitörleri var.Alacaksan 2ms alacaksın yani gidip de 8ms'lik monitör alırsan wow oynarsan şikayet olmaz ama birtek wow oynamayacağın kesin.Onun için her zaman 2ms'lik monitörlere bak.Kolay gelsin
  • Arkadaşlar ben Samsung'un 940BW modelini almayı düşünüyorum, 19" olanı yani. Bu geniş ekran monitörün yüksekliği ve bu yükseklikteki çözünürlüğü benim 17" crt ile aynı olur değil mi? Yükseklikten yemeyelim geniş ekran olacak diye... Yani 1280x1024 çözünürlüğe eşit gelecek bir wide screen çözünürlüğü ile wow oynamak istiyorum ben. Var mı böyle bir şansım?
  • yükseklik derken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz93

yükseklik derken?

Başlat menüsünün olduğu yer ile yukarısı arasındaki genişlik
  • ha anladım.Ya sen yüksekliği zaten monitörün manualinde wiewable size olarak görürsün çoğu zaman monitörün büyüklüğü ne kadarsa wiewable size da ondan 1" küçüktür.Ayrıca 1280x1024 çözünürlülükte eğer 4 veya 2 ms'den fazla tepkime süreli monitör alırsan yüksek delay ile oynarsın yani adam sana bişey yazar sen onu 1 saniye sonra görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz93 -- 24 Ocak 2007; 10:54:43 >
  • LCD monitorlerde gorunebilir alan monitorun buyukugune esittir yani 19 inc lcd monitor 19 inc tir 18 inc gorulebilir falan degil ayrıca 8ms ya da 16ms ile 4 ya da 2 ms arasında 1 saniye fark olması kadar sacma sapan bisey olamaz ms saniyenin 1000 de birine esittir. o fark sadece oyunda blur effect olarak karsına cıkar goruntu kalitesi goze hos gelmez yani sana yazılanda bir gecikme olmaz. dusuk ms olması fps turu oyunlarda goruntu hızlı aktıgından goruntu bulanıklıgını engeller..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Philips 170S Kullanıyorum gayet memnunum

Tek kelimeyle harika crt den görmediim performansı bu monitörden gördüm. Bende wide screen olan war süper tam wow luk
  • arkadaşin cafesinde LCD ile wow oynuyorlar sanki farklı bi oyun gibi. cok guzel gorunuyor grafikler.
  • Bence sony almalısın
  • Philips 170C kullanıyorum.tepkime hızı 5ms.
    WoWda hiçbir sorun olmuyor ve gayet güzel.
  • en fazla 8ms lik bi wide screen öneririm bide digital bağlayabileceksen al yoksa performans düşebilir..

iyi oyunlar..
  • Widescreen'e bir türlü ısınamadım. Oyunu sinemaskop film gibi oynamak çok garip geliyor. 19" 8ms'lik bir lcd'im var ve WoW'u da hiç sorunsuz oynuyorum. LCD'nin asıl farkı bence renk canlılığında yatıyor. Eh WoW'da aşırı renkli bir oyun olduğundan ekranda renk cümbüşü oluyor oynarken. Bence LCD WoW için ideal ekran türü.
  • Benq 17'' 8ms lik lcd var. Crt den çok daha iyi
  • http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=97328&productid=bd48709

Bu monitörü aldım 4 saattir deniyorum gerçekten harika bir alet.
  • bende 1.5-2 senedir 17inç LG 12ms LCD kullanıyorum ne wow nede başka oyunda nede filmde kötü bi yanını görmedim üstelik crt gibi göz yormuyor
  • Birkaç aydır 17'' PHILIPS 170X6FB TFT LCD Multimedia kullanmaktayım son derece memnunum. Yerinde olsam 245 $ + KDV gibi bir fiyata PHILIPS 170C7FS 17" LCD Monitor alırdım. 5ms tepki süresine ve oldukça zarif bir görünüme sahip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Rebel|

Birkaç aydır 17'' PHILIPS 170X6FB TFT LCD Multimedia kullanmaktayım son derece memnunum. Yerinde olsam 245 $ + KDV gibi bir fiyata PHILIPS 170C7FS 17" LCD Monitor alırdım. 5ms tepki süresine ve oldukça zarif bir görünüme sahip.

İstediği monitör 19 inc idi bu yüzden 19 inclik monitörlere baktım hep. Belinea ise Avrupada en çok satan firma ve herşeyden önce Alman teknolojisi. Aynı özelliklere sahip lg sony yada başka bir marka alabilirdim fakat Alman teknolojisine hayran biri olarak Belinea seçtim. Gayet güzel monitör ve oldukçada şık.
  • En üstteki yazında 19'' diye bir ibare göremediğim için böyle bir yorum yaptım. Nihayetinde satın almışsın mutluysan sorun yok, güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

Açıklamar için teşekkür ederim. Aslında Samsung almayı düşünüyordum ama ölü pixel garantisi olmadığından vazgeçtim. Şu anda karar verdiğim model Belinea markalı bir ürün.
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=97328&productid=bd48709

Aslında önerdiğin NEOVO markalı ürünüde incelemiştim ama NEOVO markası hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığım için pekemin değildim.. İki ürünü karşılaştırdığımda Belinea ağır basıyor. Galiba belinea alacağım. Çok teşekkür ediyorum tekrar.

Philipsin 17 ve 19 inch x6 modelleri olu piksel garantili , gonul rahatlıgıyla alıp aman olu pıksel olursursa derdi yok, olu pıksel cıkarsa gıdıp yenı monıtor verıyorlar.

• LCD alacaklar gitsin ViewSonic 22" monitörlerden alsın. Tek kelime ile harika monitörler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.